Marketing

MARKETING

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od dvanaest godina zabilježio više od 10.000.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti.

Sa zadovoljstvom možemo Vam ponuditi sljedeće opcije:

Besplatan newsletter

U prilici smo Vam ponuditi da svi Vaši uposlenici na svoj mail dobiju besplatan newsletter sa novostima i tako budu informisani o aktuelnostima u oblasti osiguranja i reosiguranja.

Sponzorirani članci
Vaša kompanije je od sada u mogućnosti objaviti članke na portalu osiguranje.ba kojima prezentuje Vaše poslovanje, daje korisnicima više informacija o novim proizvodima i uslugama ili savjete koje nudi Vaša kompanija. Objavljeni članak se putem sedmičnog newsletter-a distribuira korisnicima portala.

Oglašavanje putem banner-a
Na portalu smo priredili mjesto za banner-e dimenzija 200×200 pixela putem kojih možete predstaviti Vašu kompaniju ili proizvod te klikom na banner korisnik se preusmjerava na web stranice Vaše kompanije ili web stranicu proizvoda koji želite posebno predstaviti.

Oglašavanje putem linkova
Na portalu smo na prvoj stranici priredili sekciju “Naši partneri” gdje se postavlja logotip kompanije te klikom na logotip korisnik se preusmjerava na web stranice Vaše kompanije.

Oglašavanje na početnoj stranici
Najuočljiviji način prezentacije Vaše kompanije i/ili proizvoda je postavljen na prvoj strani na najudarnijem i najuočljivijem mjestu u vidu slike ili videa sa pratećim tekstom i linkom na web stranicu Vaše kompanije i/ili proizvoda.

Prezentacija lokacija prodajnih mjesta 
Vizualni prikaz prodajnog mjesta na interaktivnoj karti Google Maps je najjednostavniji način da osoba zainteresovana za osiguranje nađe Vaše prodajno mjesto.


Vjerujemo da će Vaša kompanija naći interesa da se prezentuje na najprestižnijem portalu specijalizovanom za poslove osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini.

Više informacija možete dobiti na marketing@osiguranje.ba 

Partneri

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo Adriatic osiguranje d.d.