Grawe osiguranje Sarajevo je potpisalo ugovor o poslovnoj suradnji sa zdravstvenom ustanovom Medical Institute Bayer iz Tuzle, piše portal Profitiraj.ba.
Suradnja se ogleda u obostranom VIP statusu zaposlenika i klijenata ove dvije kompanije, a ugovor su potpisali predsjednik Uprave Grawe osiguranja Fikret Hodžić i direktor Medical Institute Bayer prof. dr. med. sci Elmir Jahić.

“U saradnji naše dvije kompanije sadržana je misija i vizija našeg osiguravajućeg društva, gdje su na prvom i ravnopravnom mjestu klijent i zaposlenik. Zaposlenici Medical Institute Bayer Tuzla će imati pogodnosti pri zaključivanju Grawe osiguranja života, imovine kao i auto osiguranja, dok će s druge strane zaposlenici i klijenti Grawe osiguranja Sarajevo dobiti poseban status u korištenju usluga MIB klinike. U narednom periodu radit ćemo i na proširenju ponude kako bismo i našim klijentima s posebnim statusom, omogućili dodatne pogodnosti u partnerskoj klinici. Također, korisnicima usluga klinike ćemo omogućiti posebne ponude osiguranja”, izjavio je predsjednik Uprave Grawe osiguranja Fikret Hodžić.

Direktor Medical Institute Bayer Tuzla, jedan od najeminentnijih interventnih kardiologa u BiH i regiji, prof. dr. med. sci Elmir Jahić, ponosan je na poslovnu suradnju.

“Ovakva vrsta suradnje me izuzetno raduje, s obzirom da današnje vrijeme zahtjeva sveobuhvatniju i bržu uslugu u zdravstvenim ustanovama. Specijalna bolnica Medical Institute Bayer sa sedam odjela i stručnim kadrom će biti na usluzi zaposlenicima i klijentima Grawe osiguranja, te se s pravom može reći da je naša suradnja od posebnog društvenog značaja”, istakao je dr. Jahić.

Izvor: svijetosiguranja.eu