Kao vid uzajamnog partnerstva i dobrih poslovnih običaja, četiri najznačajnije gospodarske i financijske institucije u Srbiji – Kompanija Dunav osiguranje, JP Pošta Srbije, Telekom Srbija a.d, i Banka Poštanska štedionica a.d. potpisale su Protokol o zajedničkoj suradnji. Potpisivanje Protokola predstavlja važan korak u nizu zajedničkih poslovnih poduhvata, koje za cilj ima da svim građanima Srbije na jednom mjestu budu dostupne najsuvremenije usluge poštanskog prometa, bankarstva, osiguranja i telekomunikacija, kao i pomoć razvoju manje razvijenih područja Srbije.

– U razvijenim europskim zemljama praksa kojim se osiguranje približava klijentima preko banaka, kao i preko poštanskih operatera i preko telekomunikacija, odavno je primjer dobre prakse i jedan od načina na koji se djelatnost osiguranja razvija kroz sve segmente gospodarstva. Cilj potpisivanja današnjeg Protokola o suradnji jeste jačanje međusobnih aktivnosti, kojima bi kompanije potpisnice približile svoje djelatnosti svim građanima i na taj način doprinijele razvoju ekonomskog ambijenta naše zemlje – izjavila je predsednica Izvršnog odbora Kompanije Dunav osiguranje, Ivana Soković.

Potpisivanjem Protokola, rukovodioci najznačajnijih privrednih institucija u zemlji, Ivana Soković, predsjednica Izvršnog odbora Kompanije Dunav osiguranje, Zoran Đorđević, v.d. direktora JP Pošta Srbije, Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica, Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija, formalizirali su dugogodišnju saradnju ove četiri kompanije i postavili okvire za različite oblike zajedničkog delovanja.

Višegodišnje partnerstvo koje Kompanija Dunav osiguranje ima sa stranama potpisnicima, predstavlja temelj daljnjeg razvoja i produbljivanja bilateralne i multilateralne saradnje, koja se ogleda u zajedničkim projektima koje će Kompanija nastaviti aktivno realizirati sa svojim partnerima i u narednom periodu.

Izvor: osiguranje.hr