Nije bitno da li je u pitanju romantika ili prijateljstvo, postoje neke stvari koje definitivno ne bi trebalo da radite sa osobama rođenim u sljedećim horoskopskim znakovima.

Ovan – nikada se ne raspravljajte sa njima. Ovan ima prilično gadnu ličnost, agresivan je i impulsivan. Ima prilično kratak fitilj i može biti jako žestok u raspravama. Bik – nikada ne uzimajte njihove stvari bez dozvole. Bik će rado podijeliti obrok s vama, posebno ako je sam pripremio obrok.
Sa zadovoljstvom dijeli sve sa drugima. Ali ako mu nešto uzmete bez dozvole, on se neće samo uvrijediti, već će prestati da vas poštuje. Blizanci – nikada im ne govorite da ućute. Komunikacija za Blizance je iznad svega. Ako im kažete da ućute, to će biti kao da ste ih direktno uvrijedili.
Rak – nikada ih ne kritikujte. Rakovi su pomalo nesigurni u sebe, pa će im svaka kritika (čak i dobronamjerna) biti snažan udarac. Lav – ne pokušavajte da ih nadmašite. Lavovi vole da budu u centru pažnje. Ako pokušate da im to oduzmete, zauvijek će vas mrziti.
Djevica – nemojte reći da nisu u pravu. Djevice će svu svoju energiju usmjeriti da vam pokažu da su one u pravu, a da vi niste. I nije važno koliko dugo to traje, ipak će se desiti. Vaga – nikada se ne svađajte sa njima. Vage ne vole sukobe i da budu pod pritiskom.
Ako ipak odlučite da ih provocirate očekujte slom živaca. Škorpija – nikada ih ne lažite. Ovo su strastveni pobornici istine koji ne opraštaju laži. Ako vas uhvati u laži, očekujte nevolje. Strijelac – Nikada ne pokušavajte da ih vežete za sebe.
Strijelcu je potrebna i fizička i psihička sloboda. Ako budete previše zahtjevni ili želite da ga odvratite da ne ide gdje mu se ide, jednostavno će eksplodirati. Jarac – Ne pretvarajte se da ste ono što niste. Jarčevi su veoma iskreni i direktni.
Dakle, ako se osoba pred njima pretvara da je neko drugi, odmah će naići na nepoštovanje. Vodolija – ne pokušavajte da ih promijenite. Vodolije su jedinstvene i definitivno žive po svojim pravilima. Ako pokušate da ih promijenite, mrziće vas do kraja života.
Ribe – nemojte ni pokušavati da ih nadmudrite. Ribe mogu biti preosetljive, a ako ih pokušate nadmudriti, budite spremni na emotivnu scenu koja će trajati više od mjesec dana.
Izvor: pult24.com