Search  
Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?


Submit Survey  View Results

Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Registracija
Zaboravili ste šifru ?


Anketa Minimize
Da li će finansijska kriza uticati na osiguravajuća društva?Submit Survey  View Results

  You are here:  Marketing    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 7.213.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti.

 

 Sa zadovoljstvom možemo Vam ponuditi sljedeće opcije:

·         Besplatan newsletter
U prilici smo Vam ponuditi da svi Vaši uposlenici na svoj mail dobiju besplatan newsletter sa novostima i tako budu informisani o aktuelnostima u oblasti osiguranja i reosiguranja.
·         Detaljnije o kompaniji
Na portalu u sekcijama Institucije i Osiguravatelji su navedeni svi učesnici na tržištu osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini gdje u dijelu Detaljnije možete navesti detaljno koje vrste poslova i koje proizvode Vaša kompanija nudi.
·         Sponzorirani članci
Vaša kompanije je od sada u mogućnosti objaviti članke na portalu osiguranje.ba kojima prezentuje Vaše poslovanje, daje korisnicima više informacija o novim proizvodima i uslugama ili savjete koje nudi Vaša kompanija.
·         Oglašavanje putem rotirajućih banner-a
Na portalu smo priredili tri rotirajuća banner-a dimenzija: 125x125, 120x240 i 728x90 putem kojih možete predstaviti Vašu kompaniju te klikom na banner korisnik se preusmjerava na web stranice Vaše kompanije. 
·         Oglašavanje putem linkova
Na portalu smo priredili i brze linkove koji su postavljeni na najatraktivnijem mjestu i putem kojih se korisnik klikom preusmjerava na web stranice Vaše kompanije.
·         Oglašavanje putem popup-a na početnoj stranici
Najuočljiviji način prezetacije Vaše kompanije jeste da se prilikom otvaranja početne stranice portala pojavi popup sa Vašom reklamom. U mogućnosti smo ponudit Vam i ovaj vid prezentacije Vaše kompanije. Osim na početnoj stranici popup Vam možemo ponuditi i na drugim stranicama. Popup je dimenzija 550x200.
Vjerujemo da će Vaša kompanija naći interesa da se prezentuje na najprestižnijem portalu specijalizovanom za poslove osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini.

Više informacija možete dobiti na
marketing@osiguranje.ba
 
Print  

Vrijeme Minimize

 

 

Ronilački klub Bosna

Ronilački klub Bosna
Ronilački klub Bosna

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement