Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.965.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Osiguravajuća društva u FBiH donirala novčana sredstva kliničkim centrima Minimize
Osiguravajuća društva u FBiH donirala novčana sredstva kliničkim centrima

Udruženje društava za osiguranje u Federaciji BiH doniralo je novčana sredstva za nabavku medicinske zaštitne opreme za Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar i Univerzitetski klinički centar Tuzla, koja je namijenjena za medicinsko osoblje u tri kliničke bolnice u borbi protiv širenja pandemije koronavirusa.

Na ovaj način osiguravajuća društva u BiH kao dio društveno odgovornog poslovnog sektora, pomogla su u ovom momentu, ali će i dalje nastaviti pomagati radnike u zdravstvu u cijeloj BiH.

- Kriza sa kojom se suočavamo neće biti kratkog vijeka i svi trebamo pokazati maksimalnu međusobnu solidarnost, a najviše sa onima koji daju najveći doprinos zaštiti zdravlja svih nas - saopćio je generalni sekretar Udruženja društava za osiguranje u Federaciji BiH Ermin Čengić.

Smatra da je industrija osiguranja u ovoj donatorskoj akciji iskazala veliki stepen jedinstva i želje da nastave biti jedan od potpornih stubova društva, te navodi da su novčana sredstva donirali: Adriatic osiguranje, ASA osiguranje, Aura osiguranje, Bosna Reosiguranje, Camelija osiguranje, Croatia osiguranje, Drina osiguranje, Euroherc osiguranje, Euros osiguranje, Mikrofin osiguranje, Premium osiguranje, Sarajevo osiguranje, Triglav osiguranje, Uniqa osiguranje, Vienna osiguranje i Wiener osiguranje, saopćeno je iz Udruženja društava za osiguranje u FBiH.

Izvor: avaz.ba


Posted on Wednesday, April 01, 2020 (Archive on Wednesday, May 13, 2020)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Vagabundo travel

Adriatic
Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement