Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.564.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Sava osiguranje širi poslovanje na hrvatskom tržištu Minimize
Sava osiguranje širi poslovanje na hrvatskom tržištu

Završen proces preuzimanja dvaju ERGO društava.

 

Sava osiguranje je 1. prosinca 2019. godine u potpunosti preuzelo portfelj društava ERGO osiguranje i ERGO životno osiguranje koji su poslovali u Hrvatskoj. Ovom akvizicijom i već započetim procesom integracije dvaju ERGO društava, Sava osiguranje, d.d. – Podružnica Hrvatska, kao dio jednog stabilnog društva, postaje dvostruko veće, s jačom tržišnom pozicijom.

Sava osiguranje novo je i moderno osiguravajuće društvo nastalo udruživanjem 4 europska osiguratelja. Pripadnost Sava osigurateljnoj Grupi, Sava osiguranje čini dijelom jedne od najvećih financijskih grupacija u JI Europi.

„Sava osiguranje posvećeno je hrvatskom tržištu i želi nastaviti pružati kvalitetnu uslugu svojim osiguranicima i partnerima, a ova akvizicija dvaju ERGO društava u skladu je s našom strategijom koja je usmjerena na daljnji rast na hrvatskom tržištu.“ – istaknuo je David Kastelic, predsjednik Uprave Sava osiguranja.

Preuzimanjem portfelja dvaju ERGO društava, hrvatska podružnica Sava osiguranja širi svoj premijski volumen i tržišni udio, ali i broj zaposlenika po broju prodajnih mjesta diljem Hrvatske.

Žarko Fatović, budući direktor Sava osiguranja, d.d. – Podružnica Hrvatska, naglasio je sljedeće:

„Klijenti ERGO osiguranja i ERGO životnog osiguranja trebaju znati da se samim prijenosom portfelja za njih ništa ne mijenja te da zadržavaju sva prava i osigurateljnu zaštitu koju su ugovorili po svojim policama osiguranja. Spajanjem naših društava, obogaćujemo ponudu naših usluga i osnažujemo naše prodajne kanale, čime povećavamo dostupnost klijentima kojima će na raspolaganju biti dodatne mogućnosti putem kojih mogu stupiti s nama u kontakt.“

Sava osiguranje, d.d. – Podružnica Hrvatska posluje u više od 50 prodajnih ureda u cijeloj Hrvatskoj. Trenutno zapošljava 357 zaposlenika koji su svakodnevno na raspolaganju klijentima kojih broje preko 218 tisuća.

Izvor: vecernji.hr


Posted on Monday, December 16, 2019 (Archive on Monday, January 27, 2020)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Vagabundo travel

Adriatic
Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement