Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.348.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Adriatic osiguranje postalo generalni sponzor vaterpolo kluba Jug Minimize
Adriatic osiguranje postalo generalni sponzor vaterpolo kluba Jug

Svečanim potpisivanjem generalnog sponzorskog ugovora u prostorijama vaterpolo kluba Jug,  Adriatic osiguranje je postalo generalni sponzor tog najtrofejnijeg vaterpolskog kluba koji dolazi iz Dubrovnika. Ugovor u trajanju od pet godina potpisali su predsjednik Uprave Adriatica Goran Jurišić i predsjednik kluba Tomislav Dumančić, a tom su prilikom javnosti predstavljeni novo ime kluba – VK Jug Adriatic osiguranje, kao i novi vizuali kluba.

„Adriatic osiguranje prepoznalo je vrhunske sportaše i odlične domaće i međunarodne rezultate najuspješnijeg sportskog društva u Hrvatskoj. S obzirom na to da klub uskoro obilježava 100-tu godišnjicu postojanja, izuzetno nas raduje da će suradnja biti obilježena i tim velikim jubilejom. Kroz buduću, dugogodišnju suradnju želimo biti njihova podrška i vjetar u leđa te im želimo pružiti oslonac u ostvarenju još boljih sportskih ostvarenja“, izjavio je Goran Jurišić.

Predsjednik kluba Tomislav Dumančić izrazio je zadovoljstvo potpisivanjem ugovora, osvrnuvši se posebno na novo ime kluba. „U sportu uvijek težite većem i boljem i želite nadmašiti sebe. Drago nam je što je Adriatic prepoznao naš sportski duh i što će nam u narednih pet godina biti partner na svim našim plovidbama. U novu sezonu ulazimo jači i bolji nego ikad, a drago nam je što ćemo svojih prvih 100 godina proslaviti u ovako dobrom društvu“, istaknuo je.

Suradnja renomiranog osigurateljnog i vaterpolskog branda predstavlja više od samog ugovora o sponzorstvu, jer se njome osigurava daljnje uspješno djelovanje VK Jug Adriatic osiguranja kao jednog od prepoznatljivog simbola Republike Hrvatske na međunarodnoj razini, kao i podizanje novih generacija talenata koji će osvajati bazene, dizati tribine u zanosu na noge i donositi Hrvatskoj vrijedne nagrade. Vjerujemo da će buduća plovidba pod zajedničkom zastavom VK Juga i Adriatic osiguranja služiti na čast i ponos širokoj publici te ostvarivanju zajedničkih ciljeva promocije kako ovog sporta tako i naše zemlje, ističe se u objavi.

Izvor: svijetosiguranja.eu


Posted on Tuesday, November 12, 2019 (Archive on Tuesday, December 24, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Vagabundo travel
Adriatic

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Adriatic

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement