Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.348.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Vienna Insurance Group nastavlja optimizaciju poslovnih operacija i u BiH Minimize
Vienna Insurance Group nastavlja optimizaciju poslovnih operacija i u BiH

Vienna Insurance Group (VIG), vlasnik Vienna osiguranja VIG i Wiener osiguranja VIG Banja Luka, odlučio je započeti projekat razmatranja optimizacije svojih poslovnih operacija u BiH sa ciljem da se sinergijom resursa i stručnosti oba VIG društva osiguraju dodatne pogodnosti za klijente i partnere.

- Sljedeći VIG poslovnu orijentaciju da kontinuirano radimo na unapređenju skrbi o našim klijentima, odlučili smo da jednako kao u zemljama okruženja, i u BiH kombinujemo specifične ekspertize naših društava za osiguranje na ovom tržištu te da na taj način podignemo kvalitet usluga našim klijentima na još viši nivo. Obzirom na specifičnosti teritorijalnog uređenja zemlje, očekujemo da će projekat trajati naredne 2-3 godine, a konkretne detalje o našim namjerama ćemo komunicirati nakon što razmotrimo sve mogućnosti, odaberemo najbolju za naše klijente, partnere i društva te nakon što za isto dobijemo adekvatna odobrenja od regulatornih institucija. VIG je dugoročno posvećen tržištu BiH te će zajedno sa menadžmentom oba društva, koji snažno podržavaju najavljeni projekat, osigurati dodatnu sigurnost klijentima i još veću stabilnost VIG poslovnih operacija u BiH - rekao je Gabor Lehel, predsjednik Nadzornog odbora Vienna osiguranja VIG i predsjednik Upravnog odbora Wiener osiguranja VIG Banjaluka.
 
VIG je najveća osiguravajuća grupacija u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi koja u oko 50 kompanija iz 25 zemalja zapošljava više od 25.000 zaposlenika. Poslove životnog osiguranja u BiH VIG obavlja posredstvom Vienna osiguranja VIG sa sjedištem u Sarajevu, dok je ponuda neživotnog osiguranja organizovana putem Wiener osiguranja VIG Banja Luka.
 
Vienna osiguranje VIG je tržišni lider u sektoru životnog osiguranja u BiH, dobitnik je priznanja Best Buy Award 2017/2018 te nosilac titule Najbolje životno osiguranje u BiH za 2018. godinu.
 

Wiener osiguranje VIG Banjaluka je lider na tržištu osiguranja u Republici Srpskoj i vodeće je društvo iz Republike Srpske po plasmanu usluga na teritoriji Federacije BiH.

Izvor: ekapija.com


Posted on Friday, November 01, 2019 (Archive on Friday, December 13, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Adriatic
Plivački klub Željezničar

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement