Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.300.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Još jedno međunarodno priznanje za izvrsnost Vienna osiguranja d.d. VIG Minimize
Još jedno međunarodno priznanje za izvrsnost Vienna osiguranja d.d. VIG

Vienna osiguranje d.d. VIG dobitnik je još jednog prestižnog priznanja "Customers’ Friend – Vrhunska izvrsnost" koje dodjeljuje međunarodna organizacija ICERTIAS – International Certification Association sa sjedištem u Cirihu, Švicarska.

"Customers' Friend" je međunarodni projekat čiji je cilj da pronađe, detektuje i nagradi kompanije koje pružaju svojim klijentima i kupcima najbolje korisničko iskustvo – one koje njeguju visok nivo profesionalnosti, kompetentnosti, ljubaznosti i transparentnosti.

U sklopu analize za certifikaciju "Customers' Friend - Vrhunska izvrsnost", Vienna osiguranje VIG je prošlo kroz detaljan proces istraživanja i verifikacije od strane međunarodne organizacije ICERTIAS, sa posebnim fokusom na: odnos sa kupcima, zaposlenicima i poslovnim partnerima, inovaciju, finansijsku stabilnost, kvalitet proizvoda i usluga na tržištu, konkurentnost, dostupnost, pouzdanost i društvenu odgovornost te odnose s medijima i digitalnu komunikaciju.

"Sretni smo i ponosni na još jednom prestižnom priznanju kojim se nagrađuje naš trud i nastojanje da pružimo vrhunsku uslugu i inovativne proizvode, prateći moderne trendove i potrebe klijenata. "Customers' Friend-Vrhunska izvrsnost" nas obavezuje da i dalje održavamo izvrsnost u odnosima sa osiguranicima, partnerima i zaposlenicima, a što je svakako naša kontinuirana zadaća u orijentaciji na vrhunski servis i profesionalnu uslugu", izjavila je tim povodom Sabina Mujanović, predsjednica Uprave Vienna osiguranja VIG.

Vienna osiguranje d.d. VIG je tržišni lider u sektoru životnog osiguranja u BiH te je članica Vienna Insurance Group – VIG, koja sa 50 kompanija u 25 zemalja i preko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi. Pored ovog priznanja, Vienna osiguranje d.d. VIG nagrađeno je i sa Best Buy Award 2017/2018 te proglašeno Najboljim životnim osiguranjem u BiH za 2018. godinu.

Izvor: klix.ba


Posted on Wednesday, October 30, 2019 (Archive on Wednesday, December 11, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Ronilački klub Bosna

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement