Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.300.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Korporativno volontiranje sa više od 160 uposlenika GRAWE osiguranja sprovedeno širom BiH Minimize
Korporativno volontiranje sa više od 160 uposlenika GRAWE osiguranja sprovedeno širom BiH

Na lokalitetima Veliko polje Igman, Krnjeuša Bosanski Petrovac i Slana Banja Tuzla, 12.10.2019. godine, GRAWE osiguranje je uspješno realizovalo projekat pod nazivom GRAWE Eco porodični dan u okviru kojeg je više od 160 uposlenika GRAWE osiguranja zajedno sa svojim porodicama zasadilo 2.300 sadnica bora i smrče.

GRAWE Eco porodični dan je dobrovoljna akcija volontiranja uposlenika i porodica uposlenika GRAWE osiguranja koji sadnjom sadnica zajedno pomažu očuvanju i širenju naših BiH šuma, stvarajući pritom zdraviji i ljepši ambijent za buduće mlade naraštaje. Za velikodušnu stručnu pomoć i savjete pri sadnji bili su zaduženi zaposlenici KJP "Sarajevo – šume d.o.o.", "Šumarija Bosanski Petrovac" i "Služba za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica Tuzla".

Šume su jedini i pravi odgovor u borbi protiv stakleničkog efekta, a samim tim i globalnih klimatskih promjena. Drveće je najbolji dugoročni konzervator ugljika čija je koncentracija u zraku sve veća. Otuda se nameće potreba za očuvanjem postojećih šuma održivim gospodarenjem, i podizanjem novih kultura pošumljavanjem. Pošumljavanjem doprinosimo unapređenju stanja biodiverziteta na datom području, a zatim ispunjavanju estetskih funkcija koje šuma nudi te obezbjeđivanju prostora za odmor i rekreaciju.

"Lična posvećenost kroz korporativno volontiranje je itekako prepoznata i prihvaćena u okviru naše kompanije. Volontiranje je samo jedna od aktivnosti kojima potičemo zaposlenike da budu aktivni i odgovorni članovi društva i pozitivan primjer drugima. Uposlenici GRAWE osiguranja svoju angažovanost i humanost pokazuju kroz dugogodišnju tradiciju u različitim volonterskim projektima, kao što su akcija darivanja krvi u saradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu FBIH, akcija prikupljanja odjeće, obuće i ostalih potrepština u svrhu pomoći Crvenom križu Novi Grad i druge. Ovim putem se želim zahvaliti i čestitati svim našim uposlenicima i njihovim porodicama na njihovom trudu i vrijednom pomaganju pri očuvanju našeg okoliša. Posebno me raduje činjenica da su naši mlađi naraštaji već razvili osjećaj društvene odgovornosti i brige za okoliš što smo uvidjeli njihovim dolaskom sa svojim roditeljima, GRAWE volonterima. Još jednom smo dokazali da zaista živimo i radimo GRAWE moto: 'U jedinstvu mnogih je snaga koja čini dobro. Doprinijeti tome dužnost je svakoga od nas'", – kazao je predsjednik Uprave GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo, Fikret Hodžić.

Ovim projektom, GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo nastavlja s pozitivnim djelovanjem u Bosni i Hercegovini, pod krovnim projektom poRADI za lokalnu zajednicu… uRADI dobro za sebe.

Pored ovog velikog i značajnog projekta kako za društvenu zajednicu tako i za uposlenike GRAWE osiguranja u periodu od 11.10. do 13.10.2019. godine, 40 uposlenika iz svih regija BiH u kojima GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo posluje, uživalo je u nagradnom putovanju i team building aktivnostima u Hercegovini. Ovim aktivnostima i nagradama za svoje uposlenike GRAWE osiguranje potiče pozitivnu internu komunikaciju, motiviše uposlenike, jača lojalnost i pripadnost timu, ukazuje na važnost izgradnje jednog timskog duha te zajedničkog dijeljenja ciljeva.

"Naša svakodnevna praksa u radu sa našim uposlenicima jesu svakako temeljni principi na kojima već 21. godinu uspješno poslujemo: Sigurnost, stabilnost, povjerenje te konstantni rast i razvitak kroz brižan i darežljiv plan edukacije i nagrađivanja. Mi pomažemo našim zaposlenicima da se razvijaju na svom poslu, uvažavamo njihove ideje, uključujemo ih u donošenje odluka i na kraju dodjeljujemo iskrene nagrade za dobro obavljen posao čime ih potičemo na još bolju radnu uspješnost", dodao je predsjednik Uprave Grawe osiguranja d.d. Sarajevo, Fikret Hodžić.

Izvor: klix.ba


Posted on Tuesday, October 29, 2019 (Archive on Tuesday, December 10, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Vagabundo travel

Adriatic
Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement