Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.348.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Zaba viceprvak branše, 'bronca' za CO Minimize
Zaba viceprvak branše, 'bronca' za CO

U konkurenciji 100 najvećih tvrtki u regiji jugoistočna Europa (SEE) je njih devet iz Hrvatske, pokazuje upravo objavljena analiza nezavisne business intelligence agencije SeeNews sa sjedištem u Sofiji.

Zagrebačka banka je 2. najveća banka u regiji od 11 zemalja dok je Croatia osiguranje 3. u svojem sektoru u SEE.

Tu je još i naftna industrija Ina koja je ušla u 10 najvećih u jugoistočnoj Europi. U totalu, najveća regionalna kompanija, već pet godina za redom, je rumunjska automobilska industrija Dacia, a slijedi slovenski Petrol dok je rumunjski OMV Petrom na 3.

Najviše tvrtki u Top100 SEE dolazi, naravno, iz najveće zemlje ove regije, Rumunjske, njih 54. Slijedi Srbija s 13 tvrtki, a Slovenija ih ima na listi 12.

Bugarska je zastupljena s 10 tvrtki, a naša zemlja zauzima 5. mjesto. Sjeverna Makedonija te Bosna i Hercegovina su ove godine napokon zastupljene na ovoj listi, a na kojoj i dalje nema tvrtki iz Albanije i Moldavije.

Top10 kompanija regije je lani imalo ukupni prihod od 126,3 milijarde eura, a što je rast od 11 posto u odnosu na godinu prije. Istodobno su zabilježile ukupnu dobit od 5,87 milijardi eura, a što je rast od 17 posto.

Najveći prihod ostvario automobilski sektor i to 18,4 milijarde dolara uz rast od 13 posto. Na drugom mjestu je poljoprivredno-prehrambeni sektor, zahvaljujući, prije svega, uspješnim rumunjskim tvrtkama.

Najveća banka u regiji je rumunjska Banca Transilvania, a slijedi Zaba te Banca Comerciala Romana. Najveće osiguravajuće kuće su slovenski Triglav i Sava.

Izvor: posovni.hr


Posted on Tuesday, October 22, 2019 (Archive on Tuesday, December 03, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Ronilački klub Bosna

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement