Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.300.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Nova razina zdravlja uz Merkur osiguranje Minimize
Nova razina zdravlja uz Merkur osiguranje

O kojem se god području života radilo, za bolje rezultate potrebno je uložiti više truda, rada i zalaganja. Ipak, za zdravlje nam nerijetko ostaje najmanje vremena. Dodamo li tome gužve i duge liste čekanja, ne čudi što nam ono najvažnije postaje zadnje na listi prioriteta.

Kako bi klijentima omogućilo brži i lakši put do zdravlja, Merkur osiguranje lansiralo je program dodatnog zdravstvenog osiguranja health4me Premium – kombinacija proizvoda koji omogućavaju svim klijentima izravan i brz pristup premium zdravstvenim uslugama kod najboljih liječnika, ambulanti, poliklinika i terapeuta u zemlji. Programe dodatnog zdravstvenog osiguranja klijenti mogu dopuniti paketima fit4life usluga koji pomažu promijeniti životni stil , kako bi imali što bolju kvalitetu života.

U sklopu fit4life programa, klijenti Merkur osiguranja mogu koristiti mnoge preventivne usluge i programe, poput sistematskog pregleda u poliklinici ili pak partnerskom wellness hotelu. Također, mogu vježbati u fitness centrima partnera ili se relaksirati uz wellness programe. Vježbanje nam pomaže za bolji san, povećava otpornost organizma na prehlade, utječe na naše raspoloženje te podiže samopouzdanje. A znanje o namirnicama koje čine dobro našem zdravlju te personalizirani plan prehrane, pomažu da hrana gotovo „ljekovito“ utječe na naš organizam.

Poseban bonus za sve klijente je pristup Merkurovoj aplikaciji putem koje klijent može koristiti popuste kod brojnih partnera iz područja zdrave hrane, sportske odjeće i obuće, wellnessa, fitnessa, nutricionističkih, stomatoloških, zdravstvenih usluga i sl.

Izvor: svijetosiguranja.eu


Posted on Friday, October 18, 2019 (Archive on Friday, November 29, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Ronilački klub Bosna

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement