Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.300.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Atos osiguranje u FBiH nastavlja rad u okviru Grawea Minimize
Atos osiguranje u FBiH nastavlja rad u okviru Grawea

Poslovnice “Atos osiguranja” u Federaciji bit će pridružene “Grawe grupi”, koja je prošle godine postala vlasnik ove osiguravajuće kuće.

BiznisInfo je ranije objavio da je „Atos osiguranje” a.d. Bijeljina najavilo gašenje poslovnica u Federaciji BiH. Ove odluke nalaze se na dnevnom redu vanredne sjednice skupštine dioničara koja je zakazana za 10. oktobar.

Dana 04.09.2018. god. “Atos osiguranje” AD Bijeljina je postala dio “Grawe group”, preuzimanjem 100% akcija od strane pomenute grupacije, podsjećaju iz “Atosa”.

– U BiH “Grawe group” posluje putem dvije osiguravajuće kuće, “Grawe osiguranje” AD Banja Luka, koje posluje na teritoriji Republike Srpske, i “Grawe” dd Sarajevo, koje posluje na teritoriji FBiH. U procesu usklađivanja poslovanja “Atos osiguranja” AD sa poslovanjem “Grawe group”, donešena je odluka da se postojeća “Atos osiguranje” AD-Filijala Sarajevo, sa cjelokupnim personalom i prodajnim mjestima pridruži “Grawe” dd Sarajevo, a zbog lakšeg administriranja i upravljanja – rečeno je za BiznisInfo iz “Atosa”.

Odluka, je kako se dodaje, samo prvi, administrativni korak, neophodan da se to sprovede. Postojeće poslovnice na teritoriji FBiH nastavljaju sa radom u okviru “Grawe” dd Sarajevo.

Podsjetimo, riječ je o filijali i poslovnici Sarajevo, te poslovnicama Tuzla, Živinice (3 poslovnice), Kiseljak, Vitez, Bugojno, Bihać (2), Bužim, Cazin, Bosanski Petrovac, Zenica, Tešanj, Cazin i Kalesija.

“Atos osiguranje” od prošle godine se nalazi u vlasništvu austrijskog Grawe osiguranja. Preuzimanje je bilo “teško” 24 miliona KM.

Izvor: biznisinfo.ba


Posted on Monday, October 07, 2019 (Archive on Monday, November 18, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Vagabundo travel
Adriatic

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Adriatic

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement