Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.300.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Adriatic osiguranje brendiralo balon Adriatic Arena u kojem treniraju mališani Škole fudbala "Valter" Minimize
Adriatic osiguranje brendiralo balon Adriatic Arena u kojem treniraju mališani Škole fudbala "Valter"

Na lokaciji sarajevske Zetre prije šest mjeseci je postavljen veliki bijeli balon u kojem treniraju članovi fudbalskog kluba "Valter" koji je dobio naziv "Adriatic Arena". Rezultat je to dugogodišnje saradnje "Adriatic osiguranja" i Valtera.

"Adriatic osiguranje" od prvog dana osigurava balon, ali i djecu policom osiguranja od nezgode, a sada je ta saradnja dobila i novu dimenziju te je krunisana brendiranjem ovog fenomenalnog prostora za trening.

Iz "Adriatica" navode kako brinu o društvenoj zajednici, te upravo to pokazuju kroz najosjetljiviju populaciju - djecu i zato je "Valter" njihov izbor, klub koji broji 250 djece.

Alen Hujić, direktor podružnice Adriatic osiguranja Sarajevo na svečanom otvarenju izjavio da je "Adriatic osiguranje" prepoznalo školu fudbala "Valter" kao jednu ozbiljnu školu, gdje djeca uče fudbal. 

Adis Junuzović, predsjednik škole fudbala "Valter" je podsjetio da je njihov pratilac na svim putovanjima upravo "Adriatic osiguranje".  

- Ovaj balon koji smo postavili prije šest mjeseci, dobio je naziv "Adriatic arena" i ponosni smo i sretni da imamo takvu kuću uz našu školu i nadam se da će svi dječaci uživati, kako u ovoj areni, tako i u uz Adriatic osiguranje. Ovaj balon je dužine 72 metra, 62 metra širina, pokriva tri terena i sigurno mogu reći da imamo najbolje uslove za rad za naše dječake u KS - kazao je Junuzović.

Izvor: avaz.ba


Posted on Monday, October 07, 2019 (Archive on Monday, November 18, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Ronilački klub Bosna

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement