Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.300.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Akcija „Stop neosiguranim vozilima“ Minimize
Akcija „Stop neosiguranim vozilima“

Hrvatski ured za osiguranje zajedno s MUP-om RH i ove godine nastavlja s brojnim aktivnostima u okviru kampanje "Stop neosiguranim vozilima" koja se kontinuirano provodi od rujna 2009. godine na području cijele Hrvatske, a kojoj je osnovni cilj povećanje sigurnosti na cestama.

Jedna od aktivnosti je i edukativna akcija 12. i 13. rujna 2019. na Trgu kralja Tomislava u sklopu koje su građanima grada Zagreba podijeljeni leci i brošure te ostali promotivni materijali s ciljem podizanja svijest o važnosti obavezne registracije i osiguranja od automobilske odgovornosti. Povrh redovitih edukativnih akcija na gradskim trgovima, u shopping centrima i obrazovnim ustanovama (fakultetima i veleučilištima), Hrvatski ured za osiguranje nastoji skrenuti pažnju javnosti na ovu važnu temu i kontinuiranim medijskim kampanjama.

Ciljevi dugoročnog zajedničkog projekta “Stop neosiguranim vozilima” Hrvatskog ureda za osiguranje i MUP-a smanjenje je broja neosiguranih i neregistriranih vozila, poboljšanje saznanja u javnosti o važnosti obavezne registracije i osiguranja, a posebna pozornost usmjerena je na važnost odgovornog postupanja sudionika u prometu čime se unaprjeđuje sigurnost u prometu. Kampanja se provodi u sklopu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske, a u proteklih 10 godina polučila je odlične rezultate i podigla ukupnu razinu sigurnosti na hrvatskim cestama. Kada je kampanja započela 2009. godine na hrvatskim cestama bilo je oko 300.000 neosiguranih vozila, dok se danas ta brojka, prema procjenama, kreće oko 35.000.

Izvor: svijetosiguranja.eu


Posted on Thursday, September 26, 2019 (Archive on Thursday, November 07, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Vagabundo travel
Adriatic

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Adriatic

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement