Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.300.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

GRAWE osiguranje slavi 21. godinu uspješnog rada u Bosni i Hercegovini Minimize
GRAWE osiguranje slavi 21. godinu uspješnog rada u Bosni i Hercegovini

GRAWE osiguranje slavi 21. godinu uspješnog rada u Bosni i Hercegovini.

U septembru, 2019. godine GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo slavi 21. godinu uspješnog rada u Bosni i Hercegovini. GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo prvo je osiguravajuće društvo sa stranim kapitalom u Bosni i Hercegovini. Svoju tradiciju temelji na 191. godini duge tradicije matičnog društva Grazer Wechselseitige Versicherung AG iz Austrije. Svoje poslovanje u Bosni i Hercegovini  započeli su davne 1998. godine sa samo troje zaposlenih i agencijskom prodajom životnih osiguranja.

Kroz 21. godinu svog poslovanja izrasli su u stabilno, pouzdano, sigurno i respektabilno osiguravajuće društvo prepoznatljivo po izuzetnoj kvaliteti programa osiguranja, najboljim omjerom obećano - ispunjeno te  kontinuiranoj dostupnosti prema potrebama klijenata i poslovanja  sa velikom mrežom prodajnih zastupnika i podrške kao i korektne i brze obrade šteta.

"21. godina uspješnog rada GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo je pokazatelj održavanja i njegovanja naših temeljnih vrijednosti koje zastupamo: odgovorna, sigurna i stabilna briga o sredstvima koja su nam povjerili brojni osiguranici. Naš osnovni princip poslovanja jeste upravo obezbijediti sigurnost građana BiH u svim njihovim bitnim životnim situacijama i planovima za budućnost. Kroz 2019. godinu nastavili smo s trendom uspješnih rezultata i sve većeg broja klijenata širom Bosne i Hercegovine. GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo, kao društveno odgovorna kompanija u svim svojim segmentima poslovanja želi pružiti dodatnu vrijednost, kako svojim klijentima, zaposlenicima, tako i široj društvenoj zajednici u kojoj djelujemo. Društveno odgovorne aktivnosti kontinuirano provodimo s ciljem poboljšanja kvalitete života osjetljivih pojedinaca u zajednici u kojoj poslujemo. Tome svjedoči i činjenica da smo u periodu od mjeseca januara do septembra tekuće godine donirali preko 80 donacija obrazovnim, kulturnim, historijskim a najviše programima i udruženjima socijalnih i posebnih potreba", kazao je Fikret Hodžić, predsjednik Uprave GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo.

Početkom 2019. godine GRAWE osiguranje predstavilo je javnosti zaštitni znak dobro poznatog GRAWE programa dječije štednje GRAWE KIDS J,  kornjaču KONI – sigurnog prijatelja za djecu i roditelje,  što je još jedan od pokazatelja da GRAWE osiguranje vodi računa o najradosnijoj i istovremeno najranjivijoj populaciji naših klijenata - djeci.

Iz GRAWE osiguranja d.d Sarajevo poručuju da su povodom svog 21. rođendana, pripremili posebno iznenađene za klijente koji su na simbolični dan, 21.9. prethodne, 2018. godine zaključili policu dobrovoljnog programa osiguranja.

Politikom poslovanja društva utemeljenom na individualnom pristupu korisniku, ovisno o njegovim potrebama i željama, GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo izgradilo je jaku prodajnu mrežu. Usluge GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo trenutno su dostupne u čak 83 ureda širom Federacije BiH u kojima radi više od 369 zaposlenika. 

U narednom periodu nastavljaju sa unapređenjem svog poslovanja čime ostaje garant dugoročne stabilnosti i sigurnosti za sve interesne grupe: klijente, dioničare, zaposlenike i institucije sistema.

Izvor: akta.ba


Posted on Tuesday, September 24, 2019 (Archive on Tuesday, November 05, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Vagabundo travel
Adriatic

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Adriatic

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement