Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.564.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Tko to tamo šuška? Minimize
Tko to tamo šuška?

Laboratorij zabave i Allianz pokreću besplatne radionice financijske pismenosti za djecu i mlade. Znate li odakle dolazi novac? Kako li je uopće nastao? Koliko vrijedi? Što sve za njega možemo kupiti?

Kako znamo je li nešto jeftino ili skupo? Što to znači štedjeti? Koja je razlika između impulzivne i planirane kupnje? Treba li nam zaista sve ono što mislimo da nam treba? Kako otvoriti račun u banci?

Ovo su samo neka od pitanja na koja će djeca i mladi dobiti odgovore i na zabavan način steći osnovna i za život važna financijska znanja kroz besplatne radionice financijske pismenosti „Tko to tamo šuška?“, u organizaciji Allianza i Laboratorija zabave.

Zabavan i poučan program pomoći će djeci da odgovorno zakorače u dinamičan svijet novca i da shvate odgovornost u upravljanju njime.

„Educirani i informirani potrošači i klijenti zajednički su interes industrije, zemlje i svih građana. Financijski pismeni građani mogu donositi kvalitetnije odluke i bolje upravljati svojim financijama i budućnošću te stoga smatramo da je naša zadaća pomoći im da te svoje vještine i znanja kontinuirano unapređuju. A početi treba od najranije dobi te smo zato sudjelovali u pripremi ovih radionica. Želimo da djeca i mladi steknu osnovna znanja o financijama koja omogućuju da se obzirno i odgovorno služe novcem. Na primjer, da isplaniraju svoje troškove tako da im džeparac potraje cijeli mjesec, ili da novce koje dobiju od bake, tete i susjede za rođendan, spoje i kupe si baš onaj dugo željeni set kockica ili baš onu genijalnu novu igricu ili tenisice koje jako žele”, rekla je Iris Stojko, direktorica Market menadžment sektora Allianza Zagreb.

„Radionice će se odvijati u prepoznatljivom stilu Laboratorija zabave – uz red smijeha, red kratkih predavanja, malo videa, mnoštvo igara, kreative, zanimljivih priča i igranja uloga. Želja nam je da klinci svih uzrasta u sebi probude osjećaj odgovornosti i etičnosti prema novcu. Učit ćemo o povijesti novca, o svjetskim valutama, razlikama između novčanica i kovanica, vrijednosti novca, naučiti izraze iz financijskog vokabulara – one službene, ali i one iz žargona. Pričat ćemo o načinima plaćanja (gotovinom i karticom), pa i o imaginarnoj valuti Bitcoinu koji postaje sve popularniji te, naravno, o danas nezaobilaznoj kupovini putem Interneta. Nećemo zaobići ni marketing i marketinške trikove kao ni prava potrošača. Kao i uvijek kod nas, do odgovora na pitanja dolazit ćemo kroz razgovor i diskusiju, uz puno praktičnog i timskog rada, mašte i kreativnosti”, poručili su iz Laboratorija zabave.

Radionice će se održavati jednom mjesečno, i to subotom, tijekom cijele školske godine 2019./2020., a prva kreće već ove subote, 14. rujna u prostoru Laboratorija zabave. Sadržaj radionica bit će prilagođen dobi polaznika, a pokrit će raspon od 6 do 18 godina, kroz četiri dobne skupine.

Teme koje očekuju polaznike su:

Je l’ pada novac s neba? – radionica o povijesti novca
Sakupi ih sve! – marketing i oglašavanje
‘Oću u čarapu, pod madrac ili…? – štednja i financijska sigurnost
Kaj ću si sve kupit’? – razlika između želje i potrebe
Nemreš niš’ bez ljudi! – kako se zaposliti, pametno ulaganje u obrazovanje i stjecanje vještina…
Ovo niš’ ne kužim, al’ će mi objasniti teta na šalteru – financijski proizvodi i usluge.
Doniraj, daruj i dijeli sreću! – donacije, darivanje, gdje pronaći informacije o udrugama i humanitarnim akcijama…
Ostvari svoju ideju! – praktičan rad, provjera svega naučenog

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a prijaviti se možete na stranici Laboratorija zabave putem poveznice.

Izvor: svijetosiguranja.eu


Posted on Wednesday, September 18, 2019 (Archive on Wednesday, October 30, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Vagabundo travel

Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement