Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.348.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Bihaćka podružnica Sarajevo-osiguranja sedmi put na EKOBIS-u Minimize
Bihaćka podružnica Sarajevo-osiguranja sedmi put na EKOBIS-u

Sarajevo-osiguranje d.d. Sarajevo, podružnica Bihać sa svojim uslugama i proizvodima predstavilo se po sedmi put na ovogodišnjem 17. međunarodnom sajamu ekologije "EKOBIS 2019" koji se održava u periodu  od 12. do 15. septembra na sajmištu "Luke" u Bihaću.

 

Amir Terzić, zastupnik Sarajevo-osiguranja podružnica Bihać u razgovoru za Akta.ba je kazao da su sajmovi dobra prilika da se široj javnost prezentira sve ono što jedno osiguranje u svojoj ponudi ima.

"Sedam godina za redom učestvujemo na sajmu EKOBIS. S obzirom da je naša saradnja usko vezana i za saradnju sa Privrednom komorom USK-a mi svojim učešćem pokušavamo ukazati na značaj održavanja sajmova kao što je ovaj.  Kroz ovakve sajamske aktivnosti vršimo promocijom naših životnih i neživotnih paketa osiguranja i pokušavamo građanima ukazati na značaj osiguranja u životu čovjeka", kazao je Terzić.

Sarajevo-osiguranje je ovaj put poseban fokus stavilo na životno osiguranje za osobe do 19 godina starosti.

"Sa svojom jedinstvenom maskotom pčelice ukazujemo na značaj posjedovanja osiguranja, pogotovo za mlađe osobe koje na taj način sebi obezbjeđuju sigurnost kroz život. Koristimo sve prilike da sa pčelicom prezentiramo mlađima i njihovim roditeljim naše ponude, pa su ovakvi sajmovi dobra prilika za takvu promociju", kazao je Terzić.

Podsjećamo da se Sarajevo-osiguranje ponovo vratilo se na lidersku poziciju na tržištu osiguravajućih društva u Federaciji Bosne i Hercegovine. U odnosu na januar - april 2018. godine, Sarajevo-osiguranje je u ovoj godini povećalo premiju za 3,2 milion KM.

Izvor: akta.ba


Posted on Monday, September 16, 2019 (Archive on Monday, October 28, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement