Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.300.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

HUO ostvario suradnju s prestižnim fakultetom u Trstu Minimize
HUO ostvario suradnju s prestižnim fakultetom u Trstu

Nakon uspješne stručne i znanstvene suradnje s ekonomskim i pravnim fakultetima u Zagrebu i Rijeci, Hrvatski ured za osiguranje (HUO) nastavlja svoje aktivnosti na području unaprjeđenja struke suradnjom s prestižnom talijanskom MIB Trieste School of Managment sa sjedištem u Trstu, čiji MBA studij slovi kao jedan od top tri studija za osigurateljnu struku i risk menadžment u Europi.

MIB Trieste School of Managment osnovan je 1988. godine i nudi specijalizirane MBA programe za menadžere i poduzetnike. Studij su akreditirali ASFOR u Italiji i Europska zaklada za razvoj menadžmenta, a više od 50% studenata dolazi iz inozemstva, iz čak 95 zemalja svijeta. U posljednjih nekoliko godina prosječna stopa zapošljavanja u roku od 6 mjeseci nakon diplome je 91 %, a čak 50 % diplomanata je zaposleno u tvrtki u kojoj su odradili stručnu praksu. Suradnja između HUO-a i MIB-a započela je potpisivanjem ugovora između ove dvije institucije.

U kontekstu rasta i razvoja tržišta osiguranja stručno usavršavanje nametnulo se kao imperativ stoga je ovom suradnjom otvoren put u segmentu edukacije i usavršavanja djelatnika u osigurateljnom sektoru. Ostvarena suradnja Hrvatskog ureda za osiguranje i tršćanskog fakulteta dio je višegodišnjih napora HUO-a na planu konstantnog unaprjeđenje stručnih i akademskih znanja sudionika industrije osiguranja, bilo da se radi o vlastitim radionicama, publikacijama i edukacijama ili o suradnji s visokoškolskim ustanovama poput MIB-a.

Izvbor: svijetosiguranja.eu


Posted on Thursday, September 12, 2019 (Archive on Thursday, October 24, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Ronilački klub Bosna

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement