Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.300.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Prva konferencija „Dani osiguranja u BiH“ 26. i 27.09.2019. godine Minimize
Prva konferencija „Dani osiguranja u BiH“ 26. i 27.09.2019. godine

Udruženje društava za osiguranje u Federaciji BiH (UDO F BiH) organizira 1. konferenciju „Dani osiguranja u Bosni i Hercegovini“ koja će se održati 26. i 27. septembra/rujna 2019. godine u Sarajevu.

Na konferenciji će, kroz formu okupljanja menadžmenta osiguravajućih društava iz Bosne i Hercegovine te institucija osiguranja, kao i gostiju iz regije, iz udruženja osiguravatelja, kao i osiguravajućih kompanija, biti obrađene ključne teme za djelatnost osiguranja. Na interesantnim panel diskusijama i prezentacijama će posebna pažnja biti posvećena izazovima na tržištu osiguranja u BiH, pitanjima regulatornog okvira i harmonizacije propisa, upravljanja rizicima, perspektivama osiguranja u EU, kampanji za promociju usluga osiguranja i finansijske pismenosti, javnim nabavkama usluga osiguranja, katastrofalnim rizicima i drugim aktuelnim temama od značaja za osiguravajuća društva i njihove klijente.

Cilj konferencije je stručnoj javnosti, institucijama vlasti, i najširoj javnosti – stanovnicima BiH, poslati poruku da je osiguranje bitan segment ekonomije čija je uloga zaštita ljudi i dobara u najtežim i najizazovnijim trenucima.

"Konferencija Dani osiguranja u BiH bi trebala postati centralni godišnji događaj struke osiguranja, mjesto gdje će se govoriti o zaštiti interesa osiguranika i unapređenju pozicije struke osiguranja, gdje će se prezentirati najnovija iskustva i sagledavati perspektive razvoja novih vrsta osiguranja," izjavio je Ermin Čengić, generalni sekretar  Udruženja društava za osiguranje u F BiH.

Izvor: UDOFBIH| Ermin Čengić


Posted on Wednesday, August 28, 2019 (Archive on Wednesday, October 09, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Vagabundo travel
Adriatic

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Adriatic

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement