Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.300.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Karlovčanin pao po mokrim pokretnim stubama: Trgovački lanac i Croatia osiguranje moraju mu isplatiti odštetu Minimize
Karlovčanin pao po mokrim pokretnim stubama: Trgovački lanac i Croatia osiguranje moraju mu isplatiti odštetu

Općinski sud u Karlovcu donio je nepravomoćnu presudu prema kojoj Kaufland Hrvatska i Croatia osiguranje moraju isplatiti odštetu u iznosu od 32 tisuće kuna Karlovčaninu M.Š.

On je 10. srpnja 2014. godine pao niz pokretnu traku, klizavu od kiše, u trgovačkom centru Kaufland u Karlovcu i teško se ozlijedio.

Karlovčanin M.Š. pao je niz pokretnu traku u trgovačkom centru jer je bilo mokro i sklisko od kiše, a guma na traci dotrajala. Njegova noga iskrenula se u zglobu pa je pao i udario koljenom u pokretnu traku. On je naveo u svojoj tužbi kako nigdje nije bilo upozorenja da je pokretna traka skliska zbog kiše. U njegovoj tužbi navodi se kako se obratio Kauflandu sa zahtjevom za mirno rješenje spora, a ta je tvrtka zahtjev proslijedila Croatia osiguranju, svom osiguratelju, no odbijen je. On je u svojoj tužbi precizirao da na ime fizičkih bolova, pretrpljenog straha i smanjenje životne aktivnosti traži ukupno 32 tisuće kuna.

U odgovoru na tužbu Kaufland Hrvatska naveo je kako nije točno da je do ozljede kupca došlo zbog njihova propusta, zbog toga što je guma na pokretnoj traci bila dotrajala jer, da je to istina, i drugi bi kupci stradali pri korištenju pokretne trake. Evidentno je da tužitelj nije primijenio dužnu pažnju koju su imali svi ostali kupci, naglašavalo se u Kauflandovu odgovoru na tužbu. U svojem odgovoru Croatia osiguranje osporavala je da je Karlovčanin uopće pao niz pokretnu traku i ozlijeđen. Osiguravateljska tvrtka navela je i da odgovara samo za štete iznad 40 tisuća eura, piše Novi list.

Izvor: vecernji.hr

 


Posted on Friday, August 23, 2019 (Archive on Friday, October 04, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Adriatic
Plivački klub Željezničar

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement