Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.300.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Sarajevo osiguranje u ekspanziji Minimize
Sarajevo osiguranje u ekspanziji

Najveće osiguravajuće društvo u Bosni i Hercegovini Sarajevo-osiguranje otvorilo je novo prodajno mjesto u Starom Gradu u Sarajevu u ulici Zelenih beretki 14, navodi se u saopćenju društva.

Novi prodajni centar Sarajevo-osiguranja uz prisustvo mnogobrojnih gostiju i presijecanjem crvene vrpce prošle je sedmice svečano otvoren i u Mostaru na adresi Lacina br. 2.

„U kontinuitetu radimo na širenju naših prodajnih mjesta, kako bi komunikacija između naših klijenta i nas bila što lakša“, istakli su iz Sarajevo-osiguranja, prenosi Novinska agencija Patria.

Iz najvećeg osiguravajućeg društva u Bosni i Hercegovini najavljuju otvaranje i dva nova tehnička pregleda: u Velikoj Kladuši i Banovićima, koji će biti opremljeni savremenom opremom koja prati najveće evropske i svjetske standarde.

„Pratimo trendove razvoja tržišta osiguranja u svijetu, ne zaostajemo ni u jednom segmentu, zbog toga naše društvo svake godine bilježi sjajne rezultate“, istaknuto je.

Sa 36,06 miliona KM premije u prvih šest mjeseci 2019. godine, što su podaci Agencije za nadzor osiguranja FBiH, Sarajevo-osiguranje se zadržalo na vodećoj poziciji među 12 osiguravajući društva u Federaciji FBiH, uz povećanje prednosti u odnosu na drugoplasirano Adriatic osiguranje, prenosi NAP.

Izvor: biznisinfo.ba


Posted on Tuesday, August 13, 2019 (Archive on Tuesday, September 24, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Adriatic
Plivački klub Željezničar

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement