Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Registracija
Zaboravili ste šifru ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


Anketa Minimize
1. Da li će finansijska kriza uticati na osiguravajuća društva?

Da (152) 70%
Ne (47) 22%
Možda (19) 9%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 7.805.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Sarajevo osiguranje bilježi stalni rast poslovanja na tržištu osiguranja Minimize
Sarajevo osiguranje bilježi stalni rast poslovanja na tržištu osiguranja

Prisutni su trendovi rasta u svim vrstama osiguranja, a naročito osiguranja motornih vozila. Kompletna usluga osiguranja pruža se na stanicama osiguranja za kontrolu tehničke ispravnosti vozila koji stručnim pregledom vozila zadržava i unapređuje njihovu tehničku ispravnost u cilju sigurnosti i zaštite osiguranika. Na stanicama Sarajevo osiguranja za kontrolu tehničke ispravnosti vozila možete zaključiti i sve ostale vrste osiguranja kao i na svim ostalim prodajnim mjestima Sarajevo osiguranja d.d.. Takav poslovni pristup moguća je stalnom edukacijom uposlenika u poslovima osiguranja i davanju kvalitetene i profesionalne usluge osiguranicima.

"Ovakvim poslovnim pristupom naši klijenti mogu zaključiti sve vrste osiguranja koje su im potrebne na mjestu koje je za njih najpovoljnije", rekao je za poslovni portal Akta.ba direktor sektora prodaje u Sarajevo osiguranju, Muhidin Olovčić.

Isti pristup približavanja poslovne usluge Sarajevo osiguranja njihovim klijentima prisutan je i u dijelu prijave, procjene i naplate šteta (štete na motornim vozilima i štete na osiguranoj imovini).

"U skladu sa potrebama naših osiguranika unapređuju se postojeći proizvodi osiguranja i razvijaju novi, tako da se u potpunosti mogu zaštititi imovinski interesi naših osiguranika (zaštita stečenog stepena bonusa kod AO osiguranja, naknada za štetu nastalu u slučaju sudara, osiguranje imovine u periodu odsustva osiguranika, zdravstveno osiguranje za vrijeme putovanja u inostranstvo kao i asistencija na putu u slučaju kvara na vozilu)", rekao je Olovčić.

Posebna pažnja, pored zaštite imovine i imovinskih interesa osiguranika daje se i na zaštitu njihovog zdravlja i liječenja u slučaju povreda i nezgoda (osiguranje nezgode, dopunska zdravstvena osiguranja, životna osiguranja sa štednjom).

Takav poslovni pristup pruža kvalitetnu osiguravajuću zaštitu života i zdravlja naših osiguranika i potpunu zašitu njihove imovine, a Sarajavo osiguranju stalni rast poslovanja i rast profesionalnog ugleda na tržištu.

Briga za klijente i imovinu u BiH s pravom nas svrstava u vodeću domaću kompaniju ćije se poslovanje uvijek ocijenjuje kao društveno vrlo korisno.

"Strategija poslovnog razvoja Sarajevo osiguranja ima namjeru da zadrži i unapređuje takav pristup u poslovanju i u vremenu koje je pred nama."

Izvor: akta.ba


Posted on Monday, April 15, 2019 (Archive on Monday, May 27, 2019)
Posted by azubovicos  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 

 

Ronilački klub Bosna
Ronilački klub Bosna

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement