Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Registracija
Zaboravili ste šifru ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


Anketa Minimize
1. Da li će finansijska kriza uticati na osiguravajuća društva?

Da (152) 70%
Ne (47) 22%
Možda (19) 9%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 7.805.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Osiguranje Garant iz Brčkog skoro udvostručilo dobit u 2018. Minimize
Osiguranje Garant iz Brčkog skoro udvostručilo dobit u 2018.

Osiguranje Garant iz Brčkog ostvarilo je u 2018. godini neto dobit od 4,5 mil KM, što je veliki skok u odnosu na 2017. godinu, kada je dobit iznosila 2,4 mil KM, navodi se u Izvještaju o poslovanju, koji je usvojen na posljednjoj sjednici Skupštine akcionara ovog osiguravajućeg društva.

Osiguranje Garant, koje je osim direkcije sa sjedištem u Brčkom organizovano u još 11 gradova u Republici Srpskoj: Banjaluci, Prijedoru, Bijeljini, Doboju, Zvorniku, Pelagićevu, Modriči, Brodu, Šamcu, Istočnom Sarajevu i Foči, ostvarilo je u 2018. godini nešto veći prihod od 10 mil KM, dok je u 2017. godini taj prihod iznosio približno 8 mil KM.

U Osiguranju Garant ističu da je poslovni uspjeh tim veći jer je ostvaren u uslovima izuzetno jake konkurencije, ako se ima u vidu da na teritoriji Republike Srpske djeluje 12 osiguravajućih društava sa sjedištem u RS, dvije sa sjedištem u Brčko distriktu i 10 filijala iz FBiH, a u Brčkom su prisutna i sva osiguranja iz FBiH.

Uprkos takvom poslovnom okruženju, i to pogotovo u domenu osiguranja od autoodgovornosti, Osiguranje Garant se u Brčkom uspjelo pozicionirati kao tržišni lider s ostvarenom najvećom premijom u tom segmentu poslovanja.

Kako najavljuju u Osiguranju Garant, ovaj odličan poslovni rezultat služiće kao veliki podstrek u planiranom širenju mreže poslovnica, kao i većem angažovanju na polju povećanja premije ostalog neživota.

Izvor: ekapija.com


Posted on Wednesday, April 10, 2019 (Archive on Wednesday, May 22, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 

 

Ronilački klub Bosna
Ronilački klub Bosna

Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement