Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Registracija
Zaboravili ste šifru ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


Anketa Minimize
1. Da li će finansijska kriza uticati na osiguravajuća društva?

Da (152) 70%
Ne (47) 22%
Možda (19) 9%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 7.805.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Odrezala si ruku zbog osiguranja, a sada joj prijeti zatvor Minimize
Odrezala si ruku zbog osiguranja, a sada joj prijeti zatvor

Bizarna priča o pokušaju prijevare osiguranja stiže iz  Slovenije. U scenariju kojeg se ne posramio ni  neki horor film, 21-ogodišnjakinja je na nagovor partnera pokušala doći do milijun i 200 tisuća eura odštete putem raznih osiguravajućih društava tako što si je otpilila vlastitu ruku.

Bizarna priča o pokušaju prijevare osiguranja stiže iz  Slovenije. U scenariju kojeg se ne posramio ni  neki horor film, 21-ogodišnjakinja je na nagovor partnera pokušala doći do milijun i 200 tisuća eura odštete putem raznih osiguravajućih društava tako što si je otpilila vlastitu ruku.

Potkraj prošle godine stigla je u hitnu pomoć krvave lijeve ruke i odsječene šake. U ljubljanski hitnu pomoć ju je doveo otac njezina dečka, u čijem su dvorištu navodno pilili grane motornom pilom, pri čemu je djevojka stradala.
Rezali smo grane na kružnoj pili i ona je slučajno zahvatila lijevu ruku S. A., tvrdili su svi očevici ‘nesreće’ u prosincu 2018. godine u kojoj je 21-godišnja djevojka iz Ljubljane teško ozlijeđena – stroj joj je u potpunosti odrezao ruku iznad zapešća. Otac njezina 29-godišnjeg partnera S. C. dovezao ju je u Sveučilišni klinički centar u Ljubljani u teškom stanju. Odrezani dio ruke ostao je na mjestu događaja, no policija ga je hitno dopremila u bolnicu i brzom intervencijom liječnika uspjeli su joj spasiti život i zašiti ruku natrag.

No, ubrzo nakon toga, kada se djevojka počela oporavljati, nekoliko osiguravajućih kuća prijavilo je policiji sumnjiv splet okolnosti koji je prethodio nesreći. Uspostavilo se da je 21-godišnjakinja neposredno prije stravične ozljede ugovorila unosne police osiguranja za slučaj nezgode kao i životno osiguranje. I to u pet tvrtki koje se bave osiguranjem.

Prema policama, osiguravajuća društva bila su dužna isplatiti 383.400 eura djevojci odmah. A ako se pokaže da se ruka neće uspjeti oporaviti, onda bi maksimalna odšteta iznosila čak milijun i 250.000 eura. Djevojka bi primala i 3050 eura mjesečno, ali uvjet za maksimalnu odštetu bi bio stopostotni invaliditet, odnosno da je ostala bez ruke, što je ipak spriječila liječnička intervencija. Ne samo da su sudionici ovog bizarnog scenarija prijevare osiguranja ostali bez novca, a da o traumi rezanja vlastite ruke uopće ne govorimo, ako im se dokaže krivnja, osumnjičenici bi za pokušaj prijevare osiguravajućih kuća mogli dobiti od jedne do osam godina zatvora.

Izvor: svijetosiguranja.hr


Posted on Wednesday, April 10, 2019 (Archive on Wednesday, May 22, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 

 

Ronilački klub Bosna
Vagabundo travel

Adriatic
Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement