Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


Anketa Minimize
1. Da li će finansijska kriza uticati na osiguravajuća društva?

Da (152) 70%
Ne (47) 22%
Možda (19) 9%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 8.145.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Bivši HT-ov šef Tomašković na čelo Croatia O., Vanđelić iz CO u upravu Adris Grupe Minimize
Bivši HT-ov šef Tomašković na čelo Croatia O., Vanđelić iz CO u upravu Adris Grupe

Nadzorni odbor jedne od najvećih kompanija u Hrvatskoj, Adris Grupe, predložio je novu kadrovsku križaljku.

 

Nadzorni odbor jedne od najvećih kompanija u Hrvatskoj, Adris Grupe, predložio je novu kadrovsku križaljku. Najveća novost je promjena na čelu Croatia Osiguranja na koje će zasjesti donedavni predsjednik Uprave Hrvatskog telekoma Davor Tomašković. Zamijenit će Damira Vanđelića, javnosti poznatog i po činjenici da je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović tom vrsnom menadžeru u privremenoj nestranačkoj vladi namijenila mjesto premijera. Vanđelić će u ovoj rošadi napredovati jer mu Nadzorni odbor čuva mjesto u upravi krovne kompanije.

- Uspješno je vodio kompaniju tijekom druge faze restrukturiranja, što je dovelo do rasta svih ključnih pokazatelja poslovanja- stoji u priopćenju iz Adris Grupe u kojem se najavljuje kako je Vanđelić predložen za člana Uprave Adris grupe, o čemu će odgovarajuću odluku donijeti Nadzorni odbor Adrisa, a bit će predložen i za člana Nadzornog odbora Croatia Osiguranja. Kako je predviđeno organizacijskim promjenama u Adrisu, za članove Uprave Adris grupe predloženi su i sadašnji direktor kontrolinga Adris grupe Hrvoje Patajac te direktor pravnih poslova Roberto Škopac. U studenom su u Upravu rovinjske kompanije ušli donedavni bankari Zagrebačke banke Marko Remenar i Stipanka Ivandić Štefanek.

Odobren im je petogodišnji mandat koji završava u listopadu 2023.S obzirom na to da je Stipanka Ivandić Štefanek imenovana direktoricom Abilie, Upravu će Adrisa, nakon provedbe svih navedenih promjena, činiti: mr. sc. Ante Vlahović, predsjednik Uprave, te članovi Marko Remenar, Damir Vanđelić, mr. sc. Hrvoje Patajac i Roberto Škopac. Već se mjesecima spekulira da bi se Ante Vlahović mogao povući s upravljačke pozicije u kompaniji, ali o tome nema službenih informacija. Taj je poduzetnik zbog izvrsnih rezultata kompanije koju vodi u prosincu proglašen Gospodarstvenikom 2018. godine po izboru stručnog žirija Večernjeg lista. - Hvala još jednom na tome što ste prepoznali ono što radimo naša tvrtka i ja.

Izvor: vecernji.hr


Posted on Friday, February 08, 2019 (Archive on Friday, March 22, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 

 

Ronilački klub Bosna
Vagabundo travel

Adriatic
Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement