Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


Anketa Minimize
1. Da li će finansijska kriza uticati na osiguravajuća društva?

Da (152) 70%
Ne (47) 22%
Možda (19) 9%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 8.145.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Vienna osiguranje proglašeno najboljim životnim osiguranjem u BiH Minimize
Vienna osiguranje proglašeno najboljim životnim osiguranjem u BiH

Vienna osiguranje jedini je dobitnik prestižne nagrade Best Life Insurance Brand, Bosnia and Herzegovina 2018 za sektor osiguranja u našoj zemlji.

Međunarodnu nagradu za izvanredno pružanje usluga ovoj osiguravajućoj kući dodijelio je Global Brands Magazine iz Londona koji čitateljima pruža najnovije vijesti, recenzije, mišljenja i ankete o vodećim brendovima širom svijeta.

Naime, vanjski istraživački tim ovog časopisa je tokom 2018. godine, među ostalima, prikupljao informacije i o poslovanju Vienna osiguranja, a koji su pokazali izvrsnost u poslovanju. Na osnovu toga, Vienna osiguranje je izabrano kao najbolje za osiguranje života u našoj zemlji.

“Godina nije mogla početi bolje! Ovo prestižno priznanje obradovalo nas je kao tim i učinilo ponosnima. Istovoremeno, nagrada je i obaveza da budemo ustrajni u pružanju kvalitetetnih i inovativnih programa osiguranja za naše klijente. Nova era našeg poslovanja ozvaničena je 2018. godine, a ova nagrada je to i potvrdila“, izjavila je Sabina Mujanović, direktorica Vienna osiguranja.

Ovogodišnja svečana ceremonija dodjele Global Brands Magazine nagrada upriličena je u Kini, a lista dobitnika objavljena je i na zvaničnoj web stranici časopisa.

Vienna osiguranje se tokom 15 godina poslovanja establiralo kao jedno od vodećih u segmentu životnih osiguranja, s najvećom mrežom prodajnih partnera u finansijskom sektoru u BiH. Na kraju 2018. godine, kompanija je imala više od 220.000 zaključenih ugovora o osiguranju i preko 160 miliona KM aktive.

Izvor: biznis.ba


Posted on Wednesday, February 06, 2019 (Archive on Wednesday, March 20, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 

 

Vagabundo travel
Adriatic

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Adriatic

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement