Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Registracija
Zaboravili ste šifru ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


Anketa Minimize
1. Da li će finansijska kriza uticati na osiguravajuća društva?

Da (152) 70%
Ne (47) 22%
Možda (19) 9%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 7.467.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Horoskop drevnog Egipta: Saznajte koje ste božanstvo i vaše osobine Minimize
Horoskop drevnog Egipta: Saznajte koje ste božanstvo i vaše osobine

Drevni Egipćani pioniri su astrologije, a znakovima u horoskopu kojeg su stvorili dali su imena bogova i božica. Doznajte koje ste vi božanstvo prema horoskopu drevnog Egipta i što vaš znak otkriva o vama ...

1. THOTH (od 29. kolovoza do 27. rujna)
Bog Mjeseca, mudrosti i učenja. Vi ste odlični u rješavanju problema. Ako se tome posvetite, možete postati vrhunski umjetnik, a naročito vas krasi talent za pisanje. Znate preuzeti inicijativu i kako pomoći prijatelju u nevolji. Uvijek slušate druge ljude koji vas okružuju jer znate da su dvije glave često bolje od jedne. Zbog toga vas vaši prijatelji i obitelj poštuju.

Prijatelji i obitelj vide vas kao fleksibilnu, metodičnu, originalnu i savjesnu osobu.

Vaši srećonoše:
Začinska biljka: timijan
Kamen: karneol
Drvo: dunja
Životinja: ptica Ibisi
Cvijet: neven

2. HORUS (od 28. rujna do 27. listopada)
Bog neba i simbol kraljevstva. Vi ste osoba koja se hrabro bori za ono u što vjeruje. Poput sunca unosite toplinu u živote svojih prijatelja i obitelji. Svoje bitke birate mudro. Znate da je neke bitke najbolje dobiti na način da uzmete u obzir gledišta druge strane i pronađete zajedničko tlo.

Prijatelji i obitelj vide vas kao optimističnu, društvenu, motiviranu i hrabru osobu.

Vaši srećonoše:
Začinska biljka: ružmarin
Kamen: citrin
Drvo: bagrem
Životinja: sokol
Cvijet: karanfil

3. WADJET (od 28. listopada do 26. studenog)
Božica-kobra, božica kraljeva i pravde. Obiteljske vrijednost vrlo su vam važne, volite tradiciju i volite stvarati nove tradicionalne običaje sa svojom proširenom obitelji, odnosno prijateljima. Dobri ste i puni poštovanja i prema ljudima izvan vašeg kruga prijatelja i obitelji. Uvijek imate na umu da bi vam i ti ljudi jednog dana mogli postati dragi prijatelji.

Prijatelji i obitelj vide vas kao odanu, altruističnu, racionalnu i obazrivu osobu.

Vaši srećonoše:

Začin: Senf
Kamen: ametist
Drvo: jasen
Životinja: zmija
Cvijet
Flower: zumbul

4. SEKHMET (od 27. studenog do 26. prosinca)
Božica-lavica, božica rata i vatre. Uveseljavate prijatelje svojim smislom za humor i mnogi vole biti u vašem društvu. Prijateljima uvijek oraspoložite kada im je teško. Krasi vas gracioznost i brzina lava ili mačke zbog čega vam leže atletske aktivnosti. Kroz život često idete brže od vaših prijatelja i obitelji, ali imate strpljenja da ih pričekate i oni vas zbog toga vole.

Prijatelji i obitelj vide vas kao inteligentnu, domišljatu, elokventnu i optimističnu osobu.

Vašo srećonoše:

Začin: papar
Kamen: tigrovo oko
Drvo: Sandalovina
Životinja: lavica
Cvijet: mak

5. SPHINX (od 27. prosinca do 25. siječnja)
Bog dragocjenosti i transformacije. Ljude privlači vaša mistična priroda i sposobnost da i najobičnije situacije učinite fascinantnima. Među pripadnicima ovog znaka ima nemali broj onih koji mogu proreći budućnost, a zahvaljujući toj sposobnosti znate i pomoći prijateljima kako da riješe probleme. Iako volite rješavati životne zagonetke i povremeno otploviti u neki drugi svijet, većinu vremena stojite čvrsto na zemlji. Kada je to potrebno, izravni ste u potpunosti prema drugima.

Prijatelji i obitelj vide vas kao prilagodljivu, razboritu, ozbiljnu i osobu koja može vidjeti daleko u budućnost.

Vaši srećonoše:
Začinska biljka: korijander
Kamen: kvarc
Drvo: badem
Životinja: lav
Cvijet: ljiljan

6. SHU (od 26. siječnja do 24. veljače)
Bog sunčeve svjetlosti i vjetra. Krasi vas nevjerojatna kreativnost, a svoj talent volite koristite kako biste razveselili prijatelje i obitelj, bilo crtajući, kuhajući, pišući priče ili pjesme. Ako nešto možete zamisliti, možete to i napraviti. Znate da za svaku umjetničku težnju treba vremena da se u potpunosti razvije, a kada se odlučite za nešto, ne odustajete od toga imajući na umu da ćete putem nailaziti na prepreke.

Prijatelji i obitelj doživljavaju vas kao duhovitu, kreativnu, principijelnu i savjesnu osobu.

Vaši srećonoše:
Začinska biljka: melisa
Kamen: mjesečev kamen
Drvo: srebrna breza
Životinja: lasta
Cvijet: iris

Drevni Egipćani pioniri su astrologije, a znakovima u horoskopu kojeg su stvorili dali su imena bogova i božica. Doznajte koje ste vi božanstvo u horoskopu drevnog Egipta i što vaš znak otkriva o vama

7. ISIS (do 25. veljače do 26. ožujka)
Božica zaštite. Čast je nešto što vam najvažnije u životu, a svijet gledati na idealistički način. Prijatelji vas vole zbog vaše duhovitosti, samopouzdanja i dobrote. Volite biti aktivni, a često ste i drugima primjer da vode aktivniji život. Kada se potrebna ozbiljnost, povučete se kako biste na miru promislili o svemu. Ipak, okruženi ste prijateljima kojima možete vjerovati i koji vama mogu vjerovati.

Prijatelji i obitelj vide vas kao časnu, samouvjerenu i aktivnu osobu.

Vaši srećonoše:
Začinska biljka: zmijina trava
Kamen: lapis lazuli
Drvo: javor
Životinja: mačka
Cvijet: ruža

8. OZIRIS (od 27. ožujka do 25. travnja)
Bog plodnosti, obilja, vegetacije i podzemnog svijeta (grčki pandan mu je Dioniz). Vi ste rođeni sa zadivljujućim talentom da ono staro i istrošeno pretvarate u novo i uzbudljivo. Prijatelje i obitelj osvajate svojom sposobnošću da stvarate trendove. Volite priče 'prije i poslije', bilo da je riječ o pomaganju ljudima da pronađu novi stil ili o preuređenju vaše dnevne sobe koju ste pretvorili u divno mjesto za druženje.

Prijatelji i obitelj vide vas kao energičnu, velikodušnu, oštroumnu i znatiželjnu osobu.

Vaši srećonoše:
Začinsko bilje: bosiljak
Kamen: moss agate
Drvo: cedar
Životinja: skarabej
Cvijet: ljubičica

9. AMON (od 26. travnja do 25. svibnja)
Bog izgradnje, jedan od najvažnijih bogova u drevnom Egiptu kojeg su Grci poistovjećivali sa svojim vrhovnim božanstvom Zeusom. Vi ste odličan i energičan vođa. Druge vodite tako da ih inspirirate i nikada im ne govorite što da rade. U poslovnom okruženju mnogi žele biti u vašem timu ili surađivati s vama. Prijatelji i obitelj često vas traže savjet, a vi ih pažljivo saslušate i date samo one odgovore za koje znate da unutar mogućnosti te osobi.

Prijatelji i obitelj vide vas kao dobrog vođu te kao samopouzdanu i odlučnu osobu jake volje.

Vaši srećonoše:
Začinsko bilje: kadulja
Kamen: tirkiz
Drvo: hrast
Životinja: ovan
Cvijet: zvončić

10. HATHOR (od 26. svibnja do 24. lipnja)
Božica ljubavi, ljepote, glazbe i sreće (grčki pandan joj je Afrodita). Vi volite sve što u životu, od vaših prijatelja i obitelji do svijeta oko sebe. Drugima pokazujete kako pronaći bogatstvo u jednostavnim stvarima, recimo u ležanju na mekoj travi u sunčano popodne i gledanja pufastih oblaka kako plove... 'Cijepljeni' ste protiv ljubomore i veselite se tuđim uspjesima, bilo na poslu, ljubavi i drugim životnim područjima. Zbog vaše sposobnosti da uživate i u najmanjim stvarima, dobre stvari uvijek vas nađu.

Prijatelji i obitelj vide vas kao ekstrovertiranu, šarmantnu, entuzijastičnu i romantičnu osobu.

Vaši srećonoše:
Začinska biljka: komorač
Kamen: jaspis
Drvo: brijest
Životinja: krava
Cvijet: jaglac

11. FENIKS (od 25. lipnja do 24. srpnja)
Bog ponovno rođenja i uskrsnuća. Imate sposobnosti iz ničega stvoriti mogućnosti. Izuzetno ste optimistični jer znate da neuspjeh jednostavno znači 'jedna mogućnost manje, nekoliko novih pokušaja za probati'. Potičete prijatelj i obitelj da idu naprijed te iznova pokušavaju u trenucima kada oni ispred sebe vide samo zid. Poduzimate rizike, ali pritom kalkulirate. Volite provoditi vrijeme sami, ali znate da je vrijeme provedeno s voljenim osobama ono što životu daje smisao.

Prijatelji i obitelj vide vas kao otpornu, odlučnu, fleksibilnu i inspirativnu osobu.

Vaši srećonoše:
Začinska biljka: muškatni oraščić
Kamen: jantar
Drvo: jelša
Životinja: ptica lirašica
Cvijet: narcis

12. ANUBIS (od 25. srpnja do 28. kolovoza)
Bog mrtvih i vladar podzemlja. Vaša obitelj i prijatelj izuzetno vas poštuju, naročito zbog vaše osobine da svoju riječ uvijek prenesete u djelo. Kasi vas snažan odlučnost i sposobnost da uvijek završite ono što ste započeli. Pouzdate se u vaše instinkte i intuiciju da otkrijete istinu o sebi i svijetu oko vas, a taj uvid koristan je i za vas i za druge. Kada vam se čini da se stvari oko vas ruše, vi ih uspijete održati na okupu i to uvijek radite na smiren, dobrohotan način.

Prijatelji i obitelj vide vas kao simpatičnu, osjećajnu, snažnu i duhovnu osobu.

Vaši srećonoše:
Začinsko bilje: vrisak
Kamen: obsidian
Drvo: tisa
Životinja: šakal
Cvijet: naprstak

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr


Posted on Sunday, December 02, 2018 (Archive on Sunday, January 13, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 

 

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Adriatic
Plivački klub Željezničar

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement