Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Registracija
Zaboravili ste šifru ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


Anketa Minimize
1. Da li će finansijska kriza uticati na osiguravajuća društva?

Da (152) 70%
Ne (47) 22%
Možda (19) 9%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 7.467.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Generali će potrošiti četiri milijarde eura na akvizicije i rast Minimize
Generali će potrošiti četiri milijarde eura na akvizicije i rast

Najveći talijanski osiguravatelj Generali planira utrošiti do četiri milijarde eura za potrebe akvizicija i rasta, pri čemu će Europa ostati prioritet, ali će se razmotriti i širenje poslovanja na tržištima u nastajanju u Latinskoj Americi i Aziji

U sklopu novog trogodišnjeg plana Generali namjerava osnažiti poziciju vodećeg igrača u Europi, poručuju iz talijanskog osiguravatelja, dugi niz godina prisutnog i u Hrvatskoj. Generali ostvaruje većinu prihoda u Italiji, Francuskoj i Njemačkoj.

U talijanskoj kompaniji razmatraju i širenje poslovanja na tržištima u nastajanju gdje su marže više, ističući da azijska i južnoamerička tržišta mogu generirati i do četvrtine godišnjeg rasta dobiti.

"Europa je prioritet za spajanja i akvizicije, ali također ćemo razmotriti tržišta s velikim potencijalom ako mogu pomoći našem rastu", kazao je glavni direktor Frederic de Courtois u razgovoru s analitičarima.

Te transakcije, kako dodaje, uključivat će osiguravatelje i upravitelje imovinom, iako nema razloga za žurbu i u planu zasada nije ništa konkretno.

Ako odgovarajuće opcije ne budu pronađene do isteka novoga plana, razmotrit ćemo i druga rješanja kako bismo iskoristili kapital, uključujući i otkup dionica, dodao je de Courtois.

Treći europski osiguravatelj trebao bi u iduće tri godine generirati više od 10 milijardi eura gotovine. Od toga će 4,5 do pet milijardi eura usmjeriti u isplatu dividende, za dvije milijarde smanjiti dug a tri do četiri miilijarde usmjeriti u rast.

"Upravljanje imovinom sve je bolja nadopuna našem poslovanju i do kraja 2021. bit ćemo osiguravateljska i grupa za upravljanje imovinom", izjavio je izvršni direktor Philippe Donnet, koji je dužnost preuzeo 2016. godine.

U posljednje dvije godine Donnet prodaje imovinu koja ne pripada temeljnom poslovanju kako bi fokus tvrtke preusmjerio na kapitalno ekonomičnije proizvode, nove usluge i poslovanje bazirano na naknadama i provizijama.

U Generaliju razmišljaju o jačanju segmenta poslovanja s upravljanjem imovinom kako bi proizvode mogli izravno prodavati vlasnicima polica osiguranja i time izbjeći plaćanje naknade trećim strankama.

U rujnu su objavili da su u ekskluzivnim pregovorima o kupnji francuske tvrtke za upravljanje imovinom Sycomore, a u listopadu su dogovorili kupnju poljske tvrtke Union Investment, podsjeća Reuters.

Glavni direktor za investicije Timothy Ryan kazao je da Generali sada vidi bolje prilike za ulaganja na tržištu privatnog duga nego na tržištu državnih obveznica.

Generali drži 64 milijarde eura talijanskih državnih obveznica. Dionice su mu se posljednjih mjeseci našle pod pritiskom zbog napetosti na tržištima povezanih s vladinim planovima izdašne potrošnje, koji su prouzročili sukob između Rima i Bruxellesa.

Europska komisija u srijedu je ponovo odbila prijedlog talijanskog proračuna za iduću godinu, podsjeća Reuters.

 

Izvor: seebiz.eu


Posted on Thursday, November 29, 2018 (Archive on Thursday, January 10, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 

 

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Adriatic
Plivački klub Željezničar

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement