Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Registracija
Zaboravili ste šifru ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?


Submit Survey  View Results

Anketa Minimize
Da li će finansijska kriza uticati na osiguravajuća društva?Submit Survey  View Results

  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Kompanija S-system d.o.o. Sarajevo dobila je ekskluzivno pravo za ustupanje reklamnog prostora na portalu osiguranje.ba koji je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od devet godina zabilježio više od 6.557.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

6 ljubavnih grešaka na koje nisu imune ni najpametnije žene Minimize
6 ljubavnih grešaka na koje nisu imune ni najpametnije žene

Na neke postupke ili poteze u ljubavnom odnosu nije imuna nijedna žena, bez obzira na to koliko je pametna, mudra ili snažna. U nastavku vam donosimo popis ljubavnih grešaka koje smo sve napravile barem jednom u životu ...

1. Ne vjerujemo uvijek prvom dojmu koji muškarac ostavi na nas.

Stručnjaci za verbalnu i neverbalnu komunikaciju kažu kako je upravo trenutak upoznavanja s nekim onaj u kojem najbolje možemo 'osjetiti' drugu osobu zato što prema njoj ne gajimo emotivnu povezanost. Ako prilikom upoznavanja osjetite 'vibru' zbog koje se ne osjećate dobro ili pak primijetite neki njegov potez zbog kojeg vam je neugodno, nemojte to smetnuti s uma i zaboraviti u daljnjoj komunikaciji.

2. Premalo se fokusiramo na sebe u ljubavnom odnosu.

Kada znate tko ste i volite samu sebe baš takvu kakva jeste, onda nećete u muškarcima tražiti potvrdu svoje vrijednosti i 'valjanosti'. Nemojte zaboravljati svoje interese, želje i ciljeve kad ste u vezi. Uvijek nađite vremena da im se posvetite jer ćete tako biti bolja osoba, a na kraju dana bolja i zadovoljnija partnerica.

3. Ne želimo na vrijeme postaviti važna pitanja.

Na početku veze većina parova ne želi razgovarati o ozbiljnim temama poput budućnosti ili raspravljati o tome žele li jednog dana imati djecu ili stupiti u brak. Međutim, ako imate određene želje i ciljeve, a primijetite da vaš novi partner ne dijeli istu viziju budućeg života, preispitajte 'teren' bez straha.

Stručnjaci kažu da zapravo ne bismo trebali imati zadrške kada su u pitanju takvi razgovori, bez obzira na to koliko je 'svježa' naša veza jer iskrenom komunikacijom jasno dajemo jedno drugome do znanja što stvarno želimo.

4. Ostajemo u vezi koja ne vodi nikamo.


Skoro pa nema žene koja to nije doživjela. Znamo da naš partner zapravo nije muškarac s kojim se vidimo dugoročno jer nam jednostavno ne odgovara, ali ipak ne prekidamo vezu. Ponekad zato što se ne želimo osjećati usamljeno ili jednostavno zato što smo puno vremena proveli s njim i ne znamo kako dalje.

5. Dopuštamo 'leptirićima' da nas zaslijepe.

Kada upoznamo šarmantnog muškarca koji nas obori s nogu, ponekad se brzo zaljubimo u samu ideju ljubavi. Tada zaboravljamo da za pravu dugotrajnu vezu punu poštovanja treba puno više od kemije, privlačnosti i strasti. Nakon početnih leptirića u trbuhu u partneru moramo pronaći konkretne i trajne vrijednosti na kojima ćemo graditi temelje ljubavnog odnosa.

6. Zamrzimo sve muškarce.

Nakon teškog i bolnog prekida svi imamo potrebu okriviti kompletan muški rod za sve loše što nam se dogodilo u vezi. Naravno, takva je reakcija ishitrena i obično nas brzo i prođe.

Međutim, ako se tog osjećaja dugo ne možete riješiti, onda on postaje problem jer vas sprečava u pronalasku ljubavne sreće. U novu vezu ne smijemo ulaziti očekujući da će nam muškarac lagati i varati jer onda nećemo izgraditi odnos pun povjerenja ili ćemo otjerati dobrog partnera svojim neutemeljenim sumnjama.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr


Posted on Sunday, October 08, 2017 (Archive on Sunday, November 19, 2017)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 

 

Ronilački klub Bosna
Ronilački klub Bosna

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement