Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Registracija
Zaboravili ste šifru ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?


Submit Survey  View Results

Anketa Minimize
Da li će finansijska kriza uticati na osiguravajuća društva?Submit Survey  View Results

  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Kompanija S-system d.o.o. Sarajevo dobila je ekskluzivno pravo za ustupanje reklamnog prostora na portalu osiguranje.ba koji je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od devet godina zabilježio više od 6.557.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Tako lako: 5 navika koje nam mogu poboljšati čitav dan i zdravlje Minimize
Tako lako: 5 navika koje nam mogu poboljšati čitav dan i zdravlje

Ponekad se ove svakodnevne navike čine neznatnima, no njihov utjecaj na naš dan je itekako snažan i ne bismo ih smjeli zanemarivati. Donosimo pet jednostavnih navika kojih se trebamo pridržavati kako bismo si poboljšali dan, ali i život ...

1. Ispijanje čaše vode s limunom
Pola limuna iscijedite u čašu mlake vode te taj napitak svako jutro na tašte pijte. Naime, limun je pun vitamina C te tako jača imunitet. Također, ovaj napitak djeluje kao antioksidans i diuretik, poboljšava probavu, popravlja raspoloženje, obnavlja stanice kože te balansira pH-vrijednost organizma.

2. Pakiranje zdravih grickalica
Prije nego što izađete iz doma, u torbu spakirajte zdrave grickalice poput orašastih plodova, svježeg voća, zobenih pločica ili pak grčkog jogurta. Tako vaš međuobrok neće biti nezdrav i nećete doći u napast da kupite čokoladicu.

3. Stalno nošenje boce s vodom
Voda je toliko bitna za naše zdravlje. Kako je ne biste zaboravili piti tijekom dana, uvijek bocu vode nosite sa sobom. Također, neka bude na vidljivom mjestu tako da vam služi kao podsjetnik. Ako ste na poslu, bocu vode stavite na radni stol tako da vam bude nadohvat ruke.

4. Korištenje zubnog konca
Uz redovito pranje zubi važno je i redovito korištenje zubnog konca. Naime, znanstvenici su dokazali da se zdravlje naših zubi odražava i na naše sveukupno zdravlje. Korištenjem zubnog konca smanjuju se šanse za nastanak karijesa te je konac učinkovitiji na onim mjestima do kojih četkica ne može baš doprijeti.

5. Svakodnevno čitanje
Dvije velike prednosti vežu se uz svakodnevno čitanje - poboljšanje pamćenja i relaksacija. Za početak, dovoljno je da čitate 15 do 20 minuta svaki dan. Stoga izaberite kratku knjigu ili nekoliko novinskih članaka i s time započnite.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr

 


Posted on Saturday, October 07, 2017 (Archive on Saturday, November 18, 2017)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 

 

Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement