Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Registracija
Zaboravili ste šifru ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?


Submit Survey  View Results

Anketa Minimize
Da li će finansijska kriza uticati na osiguravajuća društva?Submit Survey  View Results

  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Kompanija S-system d.o.o. Sarajevo dobila je ekskluzivno pravo za ustupanje reklamnog prostora na portalu osiguranje.ba koji je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od devet godina zabilježio više od 6.557.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Promicanje volontiranja jedna je od temeljnih strateških odrednica GRAWE-a Minimize
Promicanje volontiranja jedna je od temeljnih strateških odrednica GRAWE-a

U petak, 29. rujna, održano je pet od ukupno 18 ovogodišnjih volonterskih akcija zaposlenika osiguravajućeg društva GRAWE Hrvatska d.d. Ukupno će do kraja listopada gotovo 350 zaposlenika, što je oko 50% ukupnog broja zaposlenika, volontirati u udrugama ili ustanovama koje su sami odabrali. Uređivat će prostore i/ili okoliš dječjih vrtića, škola, bolnica, domova za djecu, udruga za osobe s tjelesnim ili intelektualnim poteškoćama, doma za umirovljenike i skloništa za napuštene životinje, čime je pokrivena većina ranjivih skupina društva.

"Ponosan sam na učinjeni posao u Dječjem domu u Laduču, i na ostale aktivnosti u kojima su danas, ili će u narednih mjesec dana, sudjelovati zaposlenici GRAWE-a. Ovogodišnje akcije nastavak su naših prijašnjih aktivnosti kojima pružamo podršku zajednici u kojoj poslujemo i živimo. Posebno me raduje što je postotak zaposlenika koji se pridružuju volontiranju svake godine sve veći", izjavio je Igor Pureta, predsjednik Uprave GRAWE Hrvatska d.d.

2013. godine sudjelovalo je 30,5% ukupno zaposlenih u GRAWE Hrvatska d.d., 2014. 37,31%, 2015. 42,9%, a 2016. 45%. U 2017. je za sada prijavljeno 340 volontera, a kako se bliže termini pojedinih akcija, zainteresirani se još prijavljuju te se očekuje da će brojka preći 50% zaposlenika. Za promicanje volontiranja GRAWE je dobio nekoliko priznanja. Volonterima iz Dubrovnika dodijeljena je Nagrada za poseban doprinos razvoju volonterstva Vijeća civilnog društva grada Dubrovnika i Savjeta za razvoj volonterstva Volonterskog centra Dubrovnik. Volonterski centar Osijek dodijelio je društvu priznanje u kategoriji "Doprinos poslovnog sektora razvoju volontiranja" za akciju u sklopu koje su zaposlenici uređivali Dom za starije i nemoćne osobe u Iloku.

"Vraćanje zajednici u obliku jednokratnih donacija uobičajena je praksa većine poduzeća. Mi u GRAWE-u svojim poslovanjem i promicanjem naših vrijednosti potičemo zaposlenike i sve s kojima dolazimo u susret na usvajanje pozitivnih navika, kojima dugoročno mijenjamo zajednicu i svijet na bolje. Volontiranje je samo jedna od aktivnosti kojima potičemo zaposlenike da budu aktivni i odgovorni članovi društva i pozitivan primjer. Osim samog pružanja pomoći vještinama zaposlenika, najbolji način za razumijevanje potreba zajednice i građenja odnosa između korporativnog i neprofitnog sektora je vrijeme provedeno s osobljem i korisnicima ustanova kojima pomažemo", dodao je g. Pureta, zaključivši: "Iako nije moguće izmjeriti vrijednost pružene pomoći i vremena, uvjeren sam kako bi se svi volonteri složili da smo mi ti koji ovakvim akcijama dobivamo najviše."

Izvor: svijetosiguranja.hr


Posted on Tuesday, October 10, 2017 (Archive on Tuesday, November 21, 2017)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 

 

Ronilački klub Bosna
Ronilački klub Bosna

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement