Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Registracija
Zaboravili ste šifru ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?


Submit Survey  View Results

Anketa Minimize
Da li će finansijska kriza uticati na osiguravajuća društva?Submit Survey  View Results

  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Kompanija S-system d.o.o. Sarajevo dobila je ekskluzivno pravo za ustupanje reklamnog prostora na portalu osiguranje.ba koji je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od devet godina zabilježio više od 6.557.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

ASA osiguranje uvodi nove proizvode zdravstvenog osiguranja Minimize
ASA osiguranje uvodi nove proizvode zdravstvenog osiguranja

Kontinuirani razvoj kompanije osnova je poslovanja ASA osiguranja, koje se svojim klijentima trudi osigurati najbolju moguću uslugu uz široku lepezu proizvoda. S tim je u skladu i plasman novih proizvoda čiji je glavni cilj da omogući klijentima lakšu brigu o vlastitom zdravlju.

Riječ je o pet novih paketa dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja: Medic Basic, Medic Standard, Medic Plus, Medic Elite i Medic Premium. Paketi su kreirani tako da svi klijenti mogu izabrati upravo onaj koji najviše odgovara njihovim potrebama. "Neovisno o tome koji paket odaberete, dobit ćete veliku podršku u brizi i čuvanju onoga što nam je svima najbitnije – zdravlje. To postižemo putem mreže naših partnerskih zdravstvenih ustanova koje vam osiguravaju kvalitetnu i brzu uslugu, te provjerene stručnjake, naravno uz brzo i jednostavno ugovaranje termina pregleda bez nepotrebnog čekanja u redovima", napominju u ASA osiguranju.

"Uvijek smo poslovali kao društveno odgovorna domaća kompanija pa smo i sada, slijedeći te principe, kreirali proizvode na način da smo imali u vidu potrebe naše zajednice. Novi proizvod, dobrovoljno zdravstveno osiguranje je u potpuno prilagođen potrebama naših klijenata. Kada ovome dodamo posebne uvjete koje ćemo osigurati klijentima u okviru poliklinike Eurofarm, također jedne od članica ASA/Prevent grupacije, sigurni smo da da ćemo u cijelosti zadovoljiti potrebe naših klijenata, te time ostvariti svoju misiju", istaknuo je Feđa Morankić, predsjednik Uprave ASA osiguranja.

Plasmanom ovih proizvoda ASA osiguranje se etablira kao kvalitetna i stabilna domaća kompanija koja teži razvoju i očuvanju ne samo sebe i svog poslovanja nego i svog okruženja. "S obzirom na vrijeme u kojem živimo i socioekonomske prilike koje nas okružuju, smatramo da je ljudima potrebno skrenuti pažnju na brigu o zdravlju i svima učiniti što pristupačnijom kvalitetnu zdravstvenu uslugu", zaključio je g. Morankić.

Izvor: svijetosiguranja.hr


Posted on Monday, October 09, 2017 (Archive on Monday, November 20, 2017)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 

 

Ronilački klub Bosna
Ronilački klub Bosna

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement