Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Registracija
Zaboravili ste šifru ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?


Submit Survey  View Results

Anketa Minimize
Da li će finansijska kriza uticati na osiguravajuća društva?Submit Survey  View Results

  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Kompanija S-system d.o.o. Sarajevo dobila je ekskluzivno pravo za ustupanje reklamnog prostora na portalu osiguranje.ba koji je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od devet godina zabilježio više od 6.663.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Societe Generale Osiguranje postalo OTP Osiguranje Minimize
Societe Generale Osiguranje postalo OTP Osiguranje

Predsjednikom Uprave OTP Osiguranja imenovan je dosadašnji član Uprave, g.Mladen Gavrančić, dok će funkciju člana Uprave obnašati g.Marinko Šanto Miletić, koji dolazi s pozicije člana uprave OTP Investa.

 

OTP grupa je nakon preuzimanja potpunog vlasništva nad Splitskom bankom u svibnju ove godine odlučila dodatno ojačati paletu usluga koju nudi svojim klijentima u Republici Hrvatskoj i osnažiti je širokom ponudom proizvoda životnog osiguranja. Zbog toga je Splitska banka postala tijekom kolovoza 100% vlasnik SG Osiguranja koje sada kao dio OTP grupe u Hrvatskoj nosi ime OTP Osiguranje. Predsjednikom Uprave OTP Osiguranja imenovan je dosadašnji član Uprave, g.Mladen Gavrančić, dok će funkciju člana Uprave obnašati g.Marinko Šanto Miletić, koji dolazi s pozicije člana uprave OTP Investa. Predsjednik Nadzornog odbora je g.Balazs Bekeffy, predsjednik Uprave OTP banke Hrvatska. OTP Osiguranje će i nadalje putem poslovne mreže Splitske banke klijentima nuditi široku paletu proizvoda životnog osiguranja, od pokrića u slučaju nezgode pa do investicijskog životnog osiguranja. Početkom 2018.godine planirano je da OTP Osiguranje započne s plasiranjem svojih usluga i putem poslovne mreže OTP banke Hrvatska.

Izvor: vecernji.hr

Posted on Friday, October 06, 2017 (Archive on Friday, November 17, 2017)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 

 

Ronilački klub Bosna
Vagabundo travel

BSO
Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement