Drugi srpski dani osiguranja od 28. do 30. novembra u Aranđelovcu

Drugi Srpski dani osiguranja biće održani od 28. do 30. novembra u Aranđelovcu, u organizaciji Udruženja osiguravača Srbije. Tokom tri dana konferencije biće održano 10 panela i dva okrugla stola sa otvorenim diskusijama, a predstavnici osiguravajućih kuća, visoki državni zvaničnici kao i domaći, regionalni i stručnjaci iz inostranstva, razmatraće razlicite teme iz oblasti osiguranja.

- Drago nam je što su Srpski dani osiguranja i ove godine izazvali veliko interesovanje. Želimo da i ovog puta iskoristimo priliku da na jednom mestu istaknemo značaj osiguranja, ali i otvorimo nove teme koje su važne za građane Srbije - istakao je Duško Jovanović, generalni sekretar Udruženja osiguravača Srbije.

Nakon svečanog otvaranja, prvog dana konferencije, biće predstavljen istraživački rad Fakulteta organizacionih nauka na temu "Osiguraj budućnost". Katastrofalne štete u Srbiji biće jedna od glavnih tema prvog dana i predstavljanje mogućih rešenja za njihovo upravljanje, a nakon toga će uslediti okrugli sto na temu "Osiguranje poljoprivrede – izazovi i rešenja", na kojem će pored osiguravača, učestvovati i predstavnici ministarstva poljoprivrede.

 

Sajber osiguranje i digitalizacija biće završne teme panela prvog dana Srpskih dana osiguranja.

Drugog dana konferencije pričaće se o značaju i perspektivama Sistema zelene karte i uloge Srbije u Sistemu, a na okruglom stolu učesnici će se baviti temom dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja.

Izvor: ekapija.com


Posted on Tuesday, November 27, 2018 (Archive on Tuesday, January 08, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating: