ASA osiguranje uvodi nove proizvode zdravstvenog osiguranja

Kontinuirani razvoj kompanije osnova je poslovanja ASA osiguranja, koje se svojim klijentima trudi osigurati najbolju moguću uslugu uz široku lepezu proizvoda. S tim je u skladu i plasman novih proizvoda čiji je glavni cilj da omogući klijentima lakšu brigu o vlastitom zdravlju.

Riječ je o pet novih paketa dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja: Medic Basic, Medic Standard, Medic Plus, Medic Elite i Medic Premium. Paketi su kreirani tako da svi klijenti mogu izabrati upravo onaj koji najviše odgovara njihovim potrebama. "Neovisno o tome koji paket odaberete, dobit ćete veliku podršku u brizi i čuvanju onoga što nam je svima najbitnije – zdravlje. To postižemo putem mreže naših partnerskih zdravstvenih ustanova koje vam osiguravaju kvalitetnu i brzu uslugu, te provjerene stručnjake, naravno uz brzo i jednostavno ugovaranje termina pregleda bez nepotrebnog čekanja u redovima", napominju u ASA osiguranju.

"Uvijek smo poslovali kao društveno odgovorna domaća kompanija pa smo i sada, slijedeći te principe, kreirali proizvode na način da smo imali u vidu potrebe naše zajednice. Novi proizvod, dobrovoljno zdravstveno osiguranje je u potpuno prilagođen potrebama naših klijenata. Kada ovome dodamo posebne uvjete koje ćemo osigurati klijentima u okviru poliklinike Eurofarm, također jedne od članica ASA/Prevent grupacije, sigurni smo da da ćemo u cijelosti zadovoljiti potrebe naših klijenata, te time ostvariti svoju misiju", istaknuo je Feđa Morankić, predsjednik Uprave ASA osiguranja.

Plasmanom ovih proizvoda ASA osiguranje se etablira kao kvalitetna i stabilna domaća kompanija koja teži razvoju i očuvanju ne samo sebe i svog poslovanja nego i svog okruženja. "S obzirom na vrijeme u kojem živimo i socioekonomske prilike koje nas okružuju, smatramo da je ljudima potrebno skrenuti pažnju na brigu o zdravlju i svima učiniti što pristupačnijom kvalitetnu zdravstvenu uslugu", zaključio je g. Morankić.

Izvor: svijetosiguranja.hr


Posted on Monday, October 09, 2017 (Archive on Monday, November 20, 2017)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating: