Osnove uspješne prodaje: Jedna od najpopularnijih CPE radionica ponovo u Sarajevu

Centar za poslovnu edukaciju (CPE) ponovo u Sarajevu 19. oktobra organizuje jednu od svojih najpopularnijih radionica "Osnove uspješne prodaje".

U maloj grupi sa maksimalno 24 učesnika saznajte glavne koncepte uspješne prodaje od vodećeg prodajnog eksperta uz praktične tehnike za povećanje prodajnih rezultata. Do sada je na ovoj radionici učestvovalo više od 300 prodavača, menadžera prodaje, key account managera i direktora firmi.

CPE poklanja popust za rane prijave do 9. oktobra, stoga požurite sa prijavom.

Cilj naših radionica je povećanje efikasnosti poslovanja. Pomoći ćemo vam da optimizirate vaše prodajne procese i postanete izvrsni u poslovanju. Trening vodi vrhunski prodajni menadžer Mladen Komarica, Direktor prodaje Sarajevo osiguranja, koji svoja dokazana praktična iskustva stavlja vama na raspolaganje kroz interaktivni rad i vježbe u maloj grupi. Saznajte i vi na koji način Mladen već 20 godina ostvaruje vrhunske prodajne rezultate.

Uz praktične primjere i zadatke za sve polaznike, upoznat ćemo se sa cijelim procesom prodaje kroz sve njegove faze i najbitnije elemente. "Prodaja i komunikacija su ključ uspjeha!" Prvi korak na putu do uspjeha je prepoznavanje i prilagođavanje potrebama kupca. Sljedeći korak je razumijevanje procesa prodaje. Ako znamo sve korake procesa prodaje lako ćemo planirati našu narednu akciju. I na kraju moramo biti samouvjereni i odlučni u prodaji. Sve ovo se ne postiže preko noći, ali ako uporno radimo na razvijanju prodaje sigurno ćemo ostvariti dugoročne rezultate.

Ova radionica nije za one koji žele rezultate preko noći, brze tehnike koje povećavaju prodaju za 1.000 posto niti za one one koji žele rezultate bez truda. Ova radionica je za one koji žele naučiti kako razviti mentalni sklop prodavača i na tome kontinutirano raditi te ostvariti dugoročne rezultate. Ako ste spremni posvetiti svoje vrijeme radu i razvoju, ova radionica će vas uputiti na pravi put.

Fokusirani smo na prenos praktičnog znanja i iskustva, a kroz ovaj trening imat ćete mogućnost postavljati konkretna pitanja i predstavljati slučajeve iz vaše prakse.

Teme• Psihološka struktura u prodaji
• Analiza samog sebe
• Pregovaranje
• Put do uspješne prodaje
• Kako pobijediti strahove u prodaji
• Vježbe prodaje - prodavci i kupci
• Definiranje potreba klijenta
• Reakcije na argument
• Opasnosti pretjerivanja u prodaji
• Zaključivanje
• Postprodaja
• Pravila u prodaji
• Motivacija u prodaji
• Pitanja i odgovori

Kome je radionica namijenjenaRadionica je prvenstveno namijenjena onima koji žele naučiti osnove uspješne prodaje i praktične prodajne tehnike od vodećeg prodajnog eksperta. Ovi koncepti prodaje su primjenjivi kako u maloprodaji, tako i u veleprodaji te različitim branšama. Trgovci, voditelji prodaje, komercijalisti i ostalo prodajno osoblje, voditelji izvoza, Key Account Manageri, svi koji rade u B2B i B2C okruženju, sve osobe koje su u direktnom kontaktu sa krajnjim kupcima, vlasnici malih i srednjih kompanija, svi koji žele prodavati više i jednostavnije te bi željeli postati usješniji prodavači.

Trener
Mladen Komarica
Sarajevo osiguranje, Direktor za prodaju i razvoj proizvoda

Certifikat
Po završetku treninga učesnici dobijaju CPE certifikat.

Mjesto i datum održavanja
Sarajevo – 19. oktobar 2019. godine; od 9:30 do 16 sati u Hotel Hills.

Požurite sa prijavom i iskoristite popust. Više informacija o radionici i prijave na https://trening.cpe.ba/osnove-prodaje/ ili nas pozovite 033 260 505.

Izvor: klix.ba


Posted on Tuesday, September 24, 2019 (Archive on Tuesday, November 05, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating: